Τα Windows 10 εντοπίζουν τα πειρατικά games - OlaDeka

Τα Windows 10 εντοπίζουν τα πειρατικά games

Μία ακόμα πληροφορία έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα όλων όσων κατηγορούν τα Windows 10 για παραβίαση της ιδιωτικότητας όσων τα χρησιμοποιούν.

 

Σύμφωνα με τα τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το WinBeta, τα Windows 10 έχουν την ικανότητα α εντοπίζουν το παράνομο λογισμικό και τα πειρατικά games που χρησιμοποιεί ο χρήστης στο σύστημά του. To Slashgear αναρωτιέται γιατί να δίνει έμφαση στα games η Microsoft και επιλέγει να εξετάσει το ποια είναι πειρατικά ή παράνομα κατεβασμένα. Η προφανής απάντηση σε αυτό είναι ότι η Microsoft θέλει να σταματήσει τη διαδικασία φόρτωσης πειρατικών παιχνιδιών στο Xbox, η οποία περιελάμβανε την αποθήκευση σε έναν υπολογιστή και την χρήση ενός εξωτερικού μέσου για να μπορεί κανείς να τα παίξει στην κονσόλα του.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν η Microsoft θα μπορέσει να δώσει τα στοιχεία που θα μπορεί να συλλέγει από την πειρατική χρήση εφαρμογών στα Windows 10. Δεν αποκλείεται πάντως, η μόνη κίνηση που θα κάνει η Microsoft να είναι να θέτει εκτός λειτουργίας το πειρατικό λογισμικό στα Windows 10, μετά τον εντοπισμό του. Εγείρονται διάφορα νομικά ζητήματα μετά από την αποκάλυψη της λειτουργίας των Windows 10, επομένως το ζήτημα αυτό σίγουρα θα μας απασχολήσει περαιτέρω στο μέλλον.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria