Συγκινητικό: Ο Φαν Πέρσι κάλεσε στην Τουρκία τον 5χρονο που έκλαψε όταν έφυγε για Φενέρ - OlaDeka

Συγκινητικό: Ο Φαν Πέρσι κάλεσε στην Τουρκία τον 5χρονο που έκλαψε όταν έφυγε για Φενέρ

Ο μικρός ξέσπασε σε κλάματα, όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή από την Manchester United

Ο μικρός Βρετανός Louis Diamond είναι φανατικός οπαδός της Manchester United και του Ολλανδού άσου, Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Όταν ο πεντάχρονος Louis έμαθε, στα μέσα Ιουλίου, ότι το ίνδαλμά του θα πάρει μεταγραφή για την τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε στενοχωρήθηκε τόσο πολύ, που ξέσπασε σε κλάματα. Οι γονείς του ανάρτησαν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο, όπου το είδαν χιλιάδες χρήστες και έγινε viral.

Το βίντεο δεν άφησε ασυγκίνητο, ούτε τον διεθνή επιθετικό, αλλά, ούτε και τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Aziz Yildirim, ο οποίος αποφάσισε να καλέσει τον μικρό θαυμαστή του Φαν Πέρσι, αλλά και όλη την οικογένειά του, στην Τουρκία για να παρακολουθήσουν την περασμένη Παρασκευή τον αγώνα της ομάδας με την Εσκισεχίρσπορ, όπου η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 2-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο μικρός Louis είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Φαν Πέρσι και να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο διεθνής άσος δήλωσε: «Είδα το βίντεο με τον Louis και ήταν πραγματικά μια συγκινητική στιγμή, ό,τι ένιωθε ήταν μέσα από την καρδιά του και ήταν πραγματικά αναστατωμένος. Το να αφήνεις μια ομάδα, είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά ήταν τόσο χαριτωμένο και τόσο ωραίο (το βίντεο), που πραγματικά με άγγιξε».

Ο Ολλανδός επιθετικός ανέβασε στο Instagram τις φωτογραφίες που έβγαλε μαζί με τον μικρό θαυμαστή του και την οικογένειά του και έγραψε ότι ήταν για εκείνον μια ωραία έκπληξη να ταξιδέψει η οικογένεια τόσο δρόμο, από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Κωνσταντινούπολη, μόνο και μόνο για να τον συναντήσουν!