Στις 19 Οκτωβρίου τα νέα Lumia 940; - OlaDeka

Στις 19 Οκτωβρίου τα νέα Lumia 940;

microsoft-lumia-940-xl

Η Microsoft εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει τα νέα Lumia 940 και 940 XL στις 19 Οκτωβρίου, σε ένα event το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο ειδήσεις.

Ο λόγος είναι ότι εκείνη την ημερομηνία δεν θα αποκαλυφθούν μόνο τα Microsoft Lumia 940 και 940 XL, αλλά και ο αντικαταστάτης του Microsoft Surface Pro 3, το νέο Surface Pro 4. Η εκδήλωση της Microsoft είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη.

Αναμφίβολα, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στις νέες ναυαρχίδες της οικογένειας Lumia, οι οποίες αναμένεται να είναι και οι πρώτες με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile. Μαζί με τις άλλες συσκευές, σε εκείνο το event αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το ανανεωμένο wearable Microsoft Band 2.

Το Microsoft Lumia 940 XL εκτιμάται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 810 με οχτώ πυρήνες και Adreno 430 GPU, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 3GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32GB και η κάμερα στο πίσω μέρος 20 Megapixel, με τεχνολογία PureView. Η selfie κάμερα στο εμπρός μέρος είναι 5 Megapixel, ενώ εκτιμάται ότι θα υπάρχει υποστήριξη USB Type-C, πιθανότατα και πενάκι.

Η φημολογία για τα επερχόμενα σχέδια της Microsoft είναι έντονη και αναμένεται να έχουμε περισσότερες ειδήσεις και διαρροές σύντομα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria