Σκληρός δίσκος Seagate για το Xbox - OlaDeka

Σκληρός δίσκος Seagate για το Xbox

seagate xbox drive

Με τον σκληρό δίσκο της Seagate η χωρητικότητα ενός Xbox One και ενός Xbox 360 μπορεί να αυξηθεί κατά 2 ΤΒ, όπως ανακοινώθηκε στη φετινή Gamescom. 

O σκληρός δίσκος Seagate Game Drive for Xbox παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom και αποτελεί ένα USB 3.0 αξεσουάρ που μπορεί να συνδεθεί τόσο με μία παλιότερη κονσόλα Xbox 360 όσο και με το νεότερο μοντέλο της παιχνιδομηχανής της Microsoft, το Xbox One. H λογική χρήσης του Seagate Game Drive for Xbox είναι plug and play, δηλαδή αναγνωρίζεται αυτόματα από την κονσόλα, ενώ δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία, αφού ηλεκτροδοτείται από το Xbox.

Μπορεί η χωρητικότητα του εσωτερικού σκληρού δίσκου του Xbox One να αυξάνεται με την παρουσίαση νέων εκδόσεων, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει όχι στην extra χωρητικότητα που μπορεί να προσφέρει μία τέτοια εξωτερική μονάδα, όπως είναι η πρόταση της Seagate, ειδικά εάν θέλει να κρατά τα saved games του ή να χρησιμοποιεί το Xbox ως ένα ολοκληρωμένο media center στο σαλόνι του.

Η ενδεικτική τιμή του Seagate Game Drive for Xbox στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για το μοντέλο συνολικής χωρητικότητας 2 TB είναι τα 109,99 δολάρια, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Amazon και αλλού. Λογικά, θα τον δούμε να έρχεται και στην Ελλάδα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria