Σε 10.000 επιχειρήσεις το Android for Work - OlaDeka

Σε 10.000 επιχειρήσεις το Android for Work

Android-for-Work

Σύμφωνα με την Google, το Android for Work βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστικό στάδιο σε περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις στον κόσμο. 

Το Android for Work, όπως το δηλώνει άλλωστε και το όνομά του, είναι η γνωστή mobile πλατφόρμα που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα στον επιχειρηματικό κόσμο. Μέχρι σήμερα, ο μεγαλύτερος λόγος που το Android δεν είχε μπει στην εργασιακή καθημερινότητα ήταν το ότι το συνοδεύουν αρκετοί λόγοι ανησυχίας για ζητήματα ασφαλείας και διατήρησης της ιδιωτικότητας.

Παρόλα αυτά, η Google τονίζει ότι ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν δοκιμαστικά το Android for Work είναι η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Αμερικανικός Στρατός και άλλοι.

android for work

Στο Android for Work υπάρχουν τέσσερα βασικά στοιχεία, τα Work Profiles, η εφαρμογή Android for Work, διάφορα εργαλεία παραγωγικότητας για επαφές, ηλεκτρονική αλληλογραφία και ημερολόγιο και το Google for Work, το οποίο αποτελεί την πλατφόρμα βάσει της οποίας μπορεί να γίνει διαχείριση των εφαρμογών σε όλους τους χρήστες του Android for Work στο ίδιο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Δύο συσκευές, το Samsung Galaxy S6 και το Blackphone, μπορούν να λειτουργήσουν με το Android for Work, καθώς τηρούν ενισχυμένη πολιτική ασφάλειας και διακίνησης δεδομένων. Η λίστα με τις συσκευές αυτές αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω στο μέλλον.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria