Πώς μια εργαζόμενη μητέρα κατάφερε να ελαφρύνει το πρόγραμμά της - OlaDeka

Πώς μια εργαζόμενη μητέρα κατάφερε να ελαφρύνει το πρόγραμμά της

Η Κατερίνα , νέα και εργαζόμενη μητέρα , αισθάνεται πιεσμένη από τις υποχρεώσεις της. Ψάχνει λοιπόν τρόπους για να ελαφρύνει το πρόγραμμά της ώστε να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο  για την οικογένειά της.

«Πριν από μόλις επτά μήνες γέννησα και καθ’ ότι ιδιωτική υπάλληλος επέστρεψα στην δουλειά μου τον περασμένο  Μάιο.

Η καθημερινότητά μου, όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ απαιτητική! Αν δεν ξυπνήσω με το κλάμα του μωρού, με ξυπνάει το ξυπνητήρι και τρέχω σαν την τρελή για να προλάβω να το ετοιμάσω, ύστερα να ετοιμαστώ εγώ η ίδια και να φύγουμε άρον άρον στους προορισμούς μας: εγώ στο γραφείο και ο μπέμπης μου στην γιαγιά.

Μετά το σχόλασμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαγείρεμα, τάισμα, σιδέρωμα, πλυντήριο και ξαναστρώσιμο του τραπεζιού για την ώρα που θα επιστρέψει ο μπαμπάς μας στο σπίτι!

Είναι περιττό να πω πως η δουλειά, οι ευθύνες μου ως νέα μαμά και η φροντίδα του σπιτιού απαιτούν οργάνωση, τάξη και πολλές βαθιές αναπνοές!

Όλα άλλαξαν , όταν για καλή μου τύχη χαζεύοντας στο Διαδίκτυο για νέες συνταγές, έπεσα στην σελίδα του αγαπημένου μου σούπερ μάρκετ και παρατήρησα ότι έχει και eshop.

Όλα τα προϊόντα βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά μου αναλυτικά  με τις τιμές τους και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω γέμισα το καλάθι μου με τα απαραίτητα για το σπίτι μας. Η παράδοση έγινε γρήγορα και μάλιστα την ώρα που εγώ επιθυμούσα. Έκτοτε το συνηθίζω και η αλήθεια είναι ότι με βολεύει όταν γυρίζοντας από τη δουλειά και μη έχοντας χρόνο για ψώνια, βάζω το φαγητό στην φωτιά κι ενώ ο μικρός κοιμάται, μπορώ παράλληλα να κάνω τα ψώνια μου ηλεκτρονικά.

Θα σας εκμυστηρευτώ επίσης κάτι που διαπίστωσα: παρότι δεν είμαι εξοικειωμένη με το διαδίκτυο , μπόρεσα για πρώτη φορά να κάνω τις αγορές  μου ηλεκτρονικά χωρίς να συναντήσω κάποια δυσκολία αφού όλα είναι κατανοητά, οργανωμένα και κατηγοριοποιημένα, σαν να βρίσκομαι στους διαδρόμους του φυσικού καταστήματος.

abmit2

Βρίσκω επίσης καταπληκτικές τις κατηγορίες «Προσφορές» και «Όλα για το μωρό» καθώς υπάρχουν πάντα συμφέρουσες συσκευασίες 1+1 δώρο και δεν ξεχνάω ποτέ έτσι πράγματα που έχει ανάγκη το μωρό μου. Αισθάνομαι πραγματικά πώς εξοικονομώ χρήματα και κερδίζω κάθε φορά που ψωνίζω!

Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ που το έχω πει στη μαμά μου και τις φίλες μου. Έτσι εξασφαλίζουμε ποιοτικό και διασκεδαστικό χρόνο για όλους μας.

Κατερίνα»

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria