Παγκόσμια διάθεση του ZUK Z1 από τη Lenovo - OlaDeka

Παγκόσμια διάθεση του ZUK Z1 από τη Lenovo

ZUK-Z1

To ZUK Z1 είναι το πρώτο προϊόν του startup της Lenovo, το οποίο θα έχει εμπορική πορεία σε όλο τον κόσμο με λειτουργικό Cyanogen OS 12.1.

H ZUK εστιάζει στο Internet of Things, αλλά και στο mobile Internet, με το ZUK Z1 να είναι το πρώτο δείγμα γραφής στην κατηγορία των smartphones. H διεθνής έκδοση του ZUK Z1 θα είναι εξοπλισμένη με το λειτουργικό σύστημα Cyanogen OS 12.1, το οποίο είναι βασισμένο στο Android Lollipop, σε αντίθεση με την κινεζική έκδοση, η οποία έχει μία ειδική έκδοση του Android για την Κίνα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ZUK Z1 περιλαμβάνουν έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801, με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, σε ανάλυση 1920×1080 pixels, μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. Υπάρχει υποστήριξη για θύρα USB Type C, η κάμερα στο πίσω μέρος είναι 13 Megapixel, ενώ η κάμερα εμπρός είναι 8 Megapixel. Προσφέρεται σύνδεση σε δίκτυα LTE, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η μπαταρία του, η οποία έχει χωρητικότητα 4100 mAh.

Αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις από την πλευρά της Lenovo σχετικά με το ZUK Z1, αναφορικά με το πού θα κυκλοφορήσει και το ποια θα είναι η τελική τιμή του. Οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή μιλούν για 285 δολάρια στις ΗΠΑ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria