Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τα νεύρα και το ξέσπασμα μέσω instagram - OlaDeka

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τα νεύρα και το ξέσπασμα μέσω instagram

xarpe-259x460.jpg

Τι συνέβη και ο σταρ του ποδοσφαίρου έγινε έξαλλος;

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγρίεψε! Όπως σας είχαμε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα της Daily Mail «καίει» την οικογένεια Μπέκαμ αφού δηλώσεις γιατρών και παιδοψυχολόγων είχαν να κάνουν με την κακή συνήθεια της 4χρονης κόρης Χάρπερ που δεν λέει παρά την ηλικία της να αποχωριστεί την πιπίλα της από το στόμα.

 

Μάλιστα η εφημερίδα είχε επιστρατεύσει μια σειρά ειδικών προκειμένου να μας πείσει το λάθος πρότυπο που προβάλει η μικρή αφού τα παιδιά πρέπει να πετάνε την πιπίλα μετά το πρώτο έτος της ζωής του.

Αν νομίζατε ότι ο Ντέιβιντ θα έμενε με σταυρωμένα χέρια κάνετε λάθος. Η απάντηση ήρθε σύντομα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

«Γιατί ο κόσμος αισθάνεται ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει έναν γονιό για τα παιδιά του χωρίς να γνωρίζει τα γεγονότα; Όλοι όσοι έχουν παιδιά ξέρουν ότι όταν εκείνα δεν αισθάνονται καλά ή έχουν πυρετό κάνουμε τα πάντα για να αισθανθούν άνετα και τις περισσότερες φορές η πιπίλα το πετυχαίνει αυτό. Οπότε όσοι κρίνετε σκεφτείτε δύο φορές τι λέτε για τα παιδιά των άλλων, γιατί δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με κρίνεται ως γονιό», έγραψε ο Μπέκαμ, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria