Μπορείτε να μαντέψετε πόσο ετών είναι αυτή η γιαγιά; - OlaDeka

Μπορείτε να μαντέψετε πόσο ετών είναι αυτή η γιαγιά;


Αυτή η όμορφη γυναίκα, ισχυρίζεται ότι δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση παρά το γεγονός ότι η ταυτότητά της δείχνει ότι είναι 60 ετών. Είναι μάλιστα και γιαγιά και θα τη βρείτε στο YouTube με το όνομα Melissa55, εκεί όπου έχει καταφύγει προκειμένου να δίνει συμβουλές υγείας και ομορφιάς.

Η ξανθιά γυναίκα με το αψεγάδιαστο πρόσωπο, θέλει να μοιραστεί τα μυστικά της προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους να «γεράσουν με χάρη». Στα βίντεο που ανεβάζει, η μητέρα δυο παιδιών και γιαγιά επτά εγγονιών, δηλώνει ότι δεν χρησιμοποιεί κρέμες ενυδάτωσης –γιατί κάνουν τεμπέλικη την επιδερμίδα-, και δηλώνει ότι το μυστικό ομορφιάς κρύβεται στα αντιγηραντικά σέρουμ  και τα προϊόντα με Retin-A και Retinol.

Η Melissa, ζει σε μια μικρή πόλη στο ανατολικό Τενεσί των ΗΠΑ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της: «Η οικογένεια μου είναι το παν για μένα. Κάθε Κυριακή, ετοιμάζω ένα μεγάλο δείπνο που απολαμβάνουμε όλοι μαζί προκειμένου να γεμίσουν οι μπαταρίες μας και να διασκεδάσουμε», λέει. Όταν θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα οικογενειακά βάρη, προσφεύγει στο διαδίκτυο προκειμένου να δώσει τις συμβουλές της.

grnm3grnm1grnm2