Κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ προτείνει τώρα ο Βενιζέλος - OlaDeka

Κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ προτείνει τώρα ο Βενιζέλος

«Μπορεί να κριθεί ότι οι αρχηγοί των κομμάτων δεν πρέπει να μετέχουν σε αυτήν την κυβέρνηση, πρέπει να είναι μία εθνική κυβερνητική ομάδα διαπραγμάτευσης», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαντάζομαι αποτελεί πράγματι μία τάση στο εσωτερικό του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, άρα ενισχύει την θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Λαϊκής Ενότητας», επισήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ πρόσθεσε ότι η κυρία Κωνταντοπούλου, η οποία ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, ήταν επιβάρυνση για το κοινοβουλευτικό πολίτευμα

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε ταχθεί κατά μίας συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με Ν.Δ., Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι η χώρα τους θέλει όλους.

Αναφερόμενος, σε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί το «νέο» ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναρωτήθηκε «ποίο είναι το καινούριο; Τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ» και συνέχισε στο ίδιο ύφος λέγοντας ότι ο κ. Δραγασάκης, ήταν για πολλά χρόνια στο ΚΚΕ.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, το οποίο έκρινε πως είναι απαραίτητο, ενώ αναφέρθηκε και στον εκλογικό νόμο, τονίζοντας ότι το μπόνους των 50 εδρών πρέπει να καταργηθεί το ταχύτερο, καθώς αποτελεί ανακολουθία και αντιδημοκρατική αντίφαση.

Την ίδια στιγμή, υπενθύμισε ότι η Βουλή στήριξε «το μνημόνιο που έφερε ο κ. Τσίπρας» και εξαπέλυσε «πυρά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αντίθεσή του για συνεργασία με τα άλλα κόμματα.

«Πρέπει να εμφανίζεσαι υπεύθυνος και καθαρός, είναι νεομνημονιακός και αντιμνημονιακός, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό», ανέφερε.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria