Κοινή έκθεση του ζεύγους Γιάννη και Όλγας Παπαδοπούλου στο Βόιο - OlaDeka

Κοινή έκθεση του ζεύγους Γιάννη και Όλγας Παπαδοπούλου στο Βόιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μία ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση, η έκθεση ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ του προέδρου του Συλλόγου Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας «ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΔΗΣ» Γιάννη Παπαδόπουλου και της συζύγου του Όλγας, με τίτλο:  «ΣΜΙΛΛΗΣ, ΧΡΩΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ», έγινε στον Αυγερινό Βοΐου, από 9-16 Αυγούστου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στον όμορφο και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο του  Λαογραφικού Μουσείου του Αυγερινού, οι καλλιτέχνες παρουσίασαν τα έργα τους στους φίλους της τέχνης.   Τριάντα δύο έργα, ψηφιδωτά, αγιογραφίες και εγχάρακτα, από τα οποία τα περισσότερα εκτίθενται για πρώτη φορά, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους φιλότεχνους όχι μόνο του Αυγερινού, αλλά και του Βοϊου γενικότερα, που καθημερινά κατέκλυζαν τον χώρο του Μουσείου.  Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Βοϊου και τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Αυγερινού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την έκθεση επισκέφθηκε ο  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Αυγερινού π. Γεώργιο Νικολαϊδη,  ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, του Δ.Δ. Αυγερινού,  Χρήστος Γκίνης, ο Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυγερινού  Δημήτρης  Βαριάμης, ο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης  Γιώργος Τζούλης, ο  πρόεδρος του Συλλόγου Αυγερινιωτών Θεσσαλονίκης  Κώστας  Παπαϊωάννου, ο  πρόεδρος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης  Γιώργος Παπαδόπουλος  και η πρόεδρος του Συλλόγου  Γυναικών Αυγερινού. Μαρία Χαρίση – Δελή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria