Η Microsoft υπόσχεται διόρθωση για το Windows Store - OlaDeka

Η Microsoft υπόσχεται διόρθωση για το Windows Store

windows_10_store_icon

Ένα bug που αποκαλύφθηκε στο Windows Store εκτιμάται ότι προκάλεσε προβλήματα στο downloading και την ανανέωση εφαρμογών για τους χρήστες των Windows 10.

Η Microsoft υπόσχεται άμεση διόρθωση στο πρόβλημα που έχει προκύψει, μέσα από ένα update που θα κυκλοφορήσει προς όλους τους χρήστες συστημάτων με λειτουργικό σύστημα Windows 10. To πρόβλημα εντοπίστηκε από διάφορους χρήστες, όταν εκείνοι δεν μπορούσαν να κατεβάσουν συγκεκριμένες νέες εφαρμογές ή να κάνουν update σε κάποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους. Μαζί με αυτό, εφαρμογές όπως το Windows 10 mail app, εμφανίζονταν να μην λειτουργούν σωστά.

Η Microsoft δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιο είναι το πρόβλημα, παρόλο που υποσχέθηκε να το διορθώσει άμεσα μέσα από το σχετικό update. Μάλιστα, η Microsoft δεσμεύτηκε να το λύσει μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή που εμφανίστηκε μέσα από το Windows Update. Το πιο πιθανό είναι οι χρήστες να δουν το update να γίνεται διαθέσιμο σύντομα και να διορθώνεται παράλληλα το πρόβλημα στο Windows Store.

Ήδη εκτιμάται ότι οι χρήστες των Windows 10 έχουν φτάσει αισίως τα 14 εκατομμύρια σε πλήθος, ως το σύνολο εκείνων που συμμετείχαν εθελοντικά στο Windows Insider Program, όσο και όσοι έλαβαν την εντολή ανανέωσης από μία προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria