Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας προς την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου - OlaDeka

Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας προς την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου

Μέσα σ’ αυτό το εκρηκτικό δημογραφικό κλίμα, θέλετε και σεις να βάλετε ένα αντιδημογραφικό λιθαράκι, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις;

POLYTEKNOI
Ερίτιμος κ. Υπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι οι αρμοδιότητες διανομής φρούτων, λαχανικών και λοιπών τροφίμων μεταβιβάστηκαν στις δικές σας αρμοδιότητες.
Δεν γνωρίζουμε εάν αληθεύει η πληροφορία αν προτίθεσθε να εξαιρέσετε τους Συλλόγους από τις ανωτέρω διανομές; Και κατ’ αυτόν τον τρόπο αν γίνει, θα στερήσετε από τους ακρίτες Φλωρινώτες Πολύτεκνους, την μικρή αυτή ένεση στη περίοδο της οικονομικής κρίσης των φρούτων και των λοιπών τροφίμων, που κάθε χρόνο λαμβάναμε. Υπενθυμίζουμε στην εξοχότητα σας την Συνταγματική Επιταγή άρθρο 21 παρ. 2 για την ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα του Κράτους για την Πολύτεκνη Οικογένεια. Όταν μάλιστα από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις καταργήθηκαν όλα τα δημογραφικά κίνητρα. Την στιγμή που το Δημογραφικό Πρόβλημα στη Πατρίδα μας έχει οξυνθεί και έχει χειροτερεύσει από κάθε άλλη χρονιά. Και Συγκεκριμένα μέσα στο επτάμηνο του 2015 οι θάνατοι να έχουν ξεπεράσουν τις γεννήσεις κατά 21665 !!! (θάνατοι 74060- γεννήσεις 52395) Η Ελλάδα χάνετε δημογραφικά με την δραματική μείωση του πληθυσμού της!!!
Μέσα σ’ αυτό το εκρηκτικό δημογραφικό κλίμα, θέλετε και σεις να βάλετε ένα αντιδημογραφικό λιθαράκι, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις; Θέλουμε να πιστεύουμε, κυρία Υπουργέ, οι ακρίτες πολύτεκνοι της Φλώρινας, ότι δεν θα συνδέσετε το όνομά σας με μια άδικη εξωφρενική και εξωντοτική δημογραφική πολιτική και ότι θα δείξετε την ελάχιστη κοινωνική ευαισθαισία προς την τάξη των πολυτέκνων και δεν θα πραγματοποιήσετε την πρόθεσή να εξαιρέσετε τους πολυτεκνικούς Συλλόγους από την διανομή των φρούτων λαχανικών και τροφίμων. Να μη διαψεύσετε τον Πρωθυπουργό μας, που δήλωσε προεκλογικά: “ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ”

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας
Ο Πρόεδρος
π. Σωτήριος Παρδάλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Λάζαρος Χριστίδης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria