Εκθέσεις καλλιτεχνών στον Σακουλέβα και στην πινακοθήκη του «Αριστοτέλη» - OlaDeka

Εκθέσεις καλλιτεχνών στον Σακουλέβα και στην πινακοθήκη του «Αριστοτέλη»

Ξεκίνησαν χθες τη λειτουργία τους, κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα, οι εκθέσεις των καλλιτεχνών, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της έκθεσης των Φλωρινιωτών ζωγράφων, στο χώρο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», αφιερωμένης στον Φλωρινιώτη ζωγράφο κ. Στερίκα Κούλη.
Όλα αυτά στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» του δήμου Φλώρινας.

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Στις 16:00 στο γήπεδο τένις στην περιοχή του Αγ. Νικολάου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της λέσχης πολιτισμού Φλώρινας, στις 19:00 στο Νέο πάρκο ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας «ΣΑΡΙΣΕΣ» θα έχει ανοιχτό πρωτάθλημα, ενώ το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΦΣΦ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ διοργανώνει 2ο τουρνουά μπάσκετ. Στις 20.30 στο 3ο γυμνάσιο ο σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας θα παρουσιάσει χορούς της περιοχής του και στις 21.30 στον ίδιο χώρο θα εμφανιστούν οι κανταδόροι της Γ Η-λικίου, όπου θα προλογίσει η πρόεδρος του συλλόγου φλωρινιωτών στην Αθήνα κα Παναγιωτίδου Ελευθερία.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» θα συνεχιστούν ως εξής:
Στις 16:00 στο γήπεδο τένις στην περιοχή του Αγ. Νικολάου θα συνεχιστεί το ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της λέσχης πολιτισμού Φλώρινας, και στις 19:00 το 2ο τουρνουά μπάσκετ 3χ3 από το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΦΣΦ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.
Στις 20.30 στον αύλιο χώρο του 1ου-2ου Δημοτικού Σχολείου θα γίνει παρουσίαση των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και στις 21:30 στον ίδιο χώρο θα εμφανιστούν η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, η «Παναγία Σουμελά» Αμμοχωρίου και ο Σύλλογος Ποντίων Μελίτης «Ο Πόντος» σε μια Ποντιακή Βραδιά.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria