Βίντεο: Δείτε τον άνδρα που έχει το «σπίτι» του στα σύννεφα! - OlaDeka

Βίντεο: Δείτε τον άνδρα που έχει το «σπίτι» του στα σύννεφα!

Ο 32χρονος Ινδός «ζει στα σύννεφα» και το απολαμβάνει – Ποια είναι η μοναδική του ψυχαγωγία και ποιοι οι κίνδυνοι που έχει αντιμετωπίσει;

Η ζωή για κάποιον που ζει την μισή μέρα σε έναν μικρό θάλαμο, στα σύννεφα, είναι σίγουρα μοναδική και ενδιαφέρουσα. Ο 32χρονος Amit Kumar Sharma, από την Ινδία, είναι χειριστής γερανού και εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρεία TAV, στο Ντουμπάι.

Ο Sharma εργάζεται μέσα στην καμπίνα του γερανού, που έχει ύψος 465 μέτρα και είναι συνδεδεμένος με τον υπό κατασκευή υψηλότερο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, τον ουρανοξύστη Marina 101, που έχει ύψος 425 μέτρα. Ο Ινδός χειριστής μίλησε στην ιστοσελίδα Emirates 24/7 για την ζωή του «στα σύννεφα» και δήλωσε, ότι από τις 5.30 το πρωί (τοπική ώρα) μέχρι τις 6 το απόγευμα ζει μέσα στον κλιματιζόμενο θάλαμο και δεν κατεβαίνει στο έδαφος, ούτε κατά το τρίωρο διάλειμμα που κάνει.

Αντίθετα, ο Sharma, παίρνει μαζί του το πρωινό αλλά και το μεσημεριανό του φαγητό και η μόνη του ψυχαγωγία είναι το κινητό του τηλέφωνο, που, όμως, το χρησιμοποιεί μόνο κατά την διάρκεια του διαλείμματος.

«Παίρνω το πρωινό και το μεσημεριανό μαζί μου, πίνω σχεδόν τρία με τρισήμιση λίτρα νερό κάθε μέρα. Η μόνη μου διασκέδαση είναι το κινητό μου τηλέφωνο, που χρησιμοποιώ μόνο κατά την διάρκεια του διαλείμματος». Όσο για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος που ζει στα σύννεφα, ο 32χρονος δήλωσε ότι κάποια μέρα ένα ελικόπτερο πλησίασε πολύ κοντά στον γερανό, αλλά, ο πιλότος τον εντόπισε την τελευταία στιγμή και άλλαξε πορεία… Οι κίνδυνοι ελλοχεύουν ακόμα και για όποιον ζει στα σύννεφα.

Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria