Αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κοζάνης - OlaDeka

Αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κοζάνης

paidikos-statmos1-660Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για τη σχολική χρονιά 2015-16.
Τα αναρτώμενα αποτελέσματα, αφορούν στους σταθμούς:
1. 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Κοζάνης.
2. 2ος Παιδικός Σταθμός Κοζάνης.
3. 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Κοζάνης.
Στους υπόλοιπους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κοζάνης (Κοίλα, Κρόκος, Αιανή, Καισαρειά, Τετράλοφος) έγιναν αποδεκτές όλες οι αιτήσεις.
Ενημερώνουμε τους γονείς ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις για εργαζόμενες μητέρες και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη στο τηλέφωνο 2461021149. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, τα κενά θα καλυφθούν από αιτήσεις ανέργων. Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει αναλυτική καταγραφή των κενών θέσεων.
Γίνεται επίσης γνωστό ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών, θα υπάρχει καθημερινά σχολικό λεωφορείο, με αφετηρία την Κοζάνη και προορισμό τους Παιδικούς Σταθμούς Καισαρειάς, Αιανής, και Τετραλόφου.
Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, με εξαίρεση τον 3ου Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος μετεγκαθίσταται σε νεόδμητο κτίριο, στην περιοχή Πλατάνια και για τον οποίο θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κοζάνης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2461021149, 2461021461.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ



Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria