Έγιναν στόχος τα ΑΦM των φορολογουμένων για το "plan B" ; - OlaDeka

Έγιναν στόχος τα ΑΦM των φορολογουμένων για το "plan B" ;

Έγιναν στόχος τα ΑΦM των φορολογουμένων για το

Να ερευνηθεί το ενδεχόμενο απόπειρας παρέμβασης ή και παρέμβασης στο πληροφοριακό σύστημα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της έρευνας για την εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων στο “plan Β” με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο κ. Ζαγοραίος απευθύνθηκε στην υπηρεσία του Μανώλη Σφακιανάκη με στόχο ο εισαγγελέας Χρ. Ντζούρας που χειρίζεται την έρευνα να έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα χέρια του το πόρισμα που θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του, καθώς θα απαντά στο ερώτημα αν έγιναν στόχος τα ΑΦΜ των φορολογουμένων.

Αν και η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία επιθυμεί να έχει στη διάθεση της τα συμπεράσματα δυο πραγματογνωμόνων.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων με πρόσωπα που προέρχονται από τον πολιτικό χώρο να περνούν πρώτα το κατώφλι του εισαγγελέα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria