Έρχεται κατάρρευση... Κάτι ετοιμάζουν... - OlaDeka

Έρχεται κατάρρευση… Κάτι ετοιμάζουν…

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ

gold

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση των παγκόσμιων αγορών… Γιατί μαζεύουν όλοι χρυσό; Τι είναι αυτό που τους φοβίζει; Έρχεται μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση… Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζορτζ Σόρος καλεί τους δισεκατομμυριούχους σε όλο τον κόσμο να αγοράσουν χρυσό. Ίσως έχουμε μπροστά μας τον προάγγελο της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης.

O διαχειριστής των hedge funds, Stanley Druckenmiller που συνδέονται με τον δισεκατομμυριούχο απατεώνα τοκογλύφο, George Soros αγόρασε αρκετό χρυσό, μετά από πολλαπλές προειδοποιήσεις οικονομικών εμπειρογνωμόνων για το επερχόμενο χρηματιστηριακό κραχ.

Αρκετοί οικονομικοί εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων των Dr. Ron Paul και Peter Schiff, έχουν προειδοποιήσει για μια προσεχή οικονομική κατάρρευση, με την αγορά του χρυσού να αποτελεί την εναλλακτική λύση στην κατάρρευση των νομισμάτων…

Ο Druckenmiller ήρθε στο προσκήνιο το 1988, όταν ο Σόρος τον προσέλαβε για να τρέξει το Συγκρότημα Quantum of Funds, που έγινε διάσημο για το «σπάσιμο της Τράπεζας της Αγγλίας» βραχυκυκλώνοντας τη βρετανική στερλίνα το 1992.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria