Windows 10: Αναβάθμιση 14 εκ. PC κατά την πρώτη ημέρα - OlaDeka

Windows 10: Αναβάθμιση 14 εκ. PC κατά την πρώτη ημέρα

windows-10-cortana

Σύμφωνα με στοιχεία που γνωστοποίησε η Microsoft, τα Windows 10, το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, εγκαταστάθηκε σε 14 εκατομμύρια υπολογιστές κατά την ημέρα λαναρίσματος.

Οι πρώτοι που αναβαθμίστηκαν με το νέο λειτουργικό της Microsoft ήταν οι χρήστες που είχαν κάνει «κράτηση» το προηγούμενο διάστημα και μέχρι χθες χρησιμοποιούσαν τα λειτουργικά Windows 7 και Windows 8.

Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες κατά τις οποίες οι κάτοχοι των εν λόγω λειτουργικών συστημάτων θα ειδοποιούνται για το πότε η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για το σύστημά τους, μέσω του σχετικού εικονιδίου.

Κατά τις προηγούμενες ημέρες η Microsoft προχώρησε στην έκδοση ενός αριθμού διορθώσεων για διάφορα bugs των Windows 10, κάτι που θα συνεχιστεί και κατά τις επόμενες ημέρες μέχρι το νέο λειτουργικό λάβει την οριστική του μορφή σε επίπεδο σταθερότητας.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ενός blog post του Yusuf Mehdi, επικεφαλής του τμήματος Marketing της Microsoft, η εταιρεία έχει «πολλές ακόμη αναβαθμίσεις που θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria