Είχε συλληφθεί για δημόσιο αυνανισμό από την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο «κλόουν» ρεπόρτερ του CNN που τρόλαρε την Ελλάδα! - OlaDeka

Είχε συλληφθεί για δημόσιο αυνανισμό από την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο «κλόουν» ρεπόρτερ του CNN που τρόλαρε την Ελλάδα!

Είχε συλληφθεί για δημόσιο αυνανισμό από την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο «κλόουν» ρεπόρτερ του CNN που τρόλαρε την Ελλάδα!

Διάσημος δημοσιογράφος, με… αμαρτωλό παρελθόν, είναι ο απεσταλμένος του CNN που καλύπτει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στη χώρα μας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο 53χρονος Ρίτσαρντ Κουέστ. Είναι ένα από τα πιο… βαριά ονόματα του διάσημου τηλεοπτικού δικτύου, με προηγούμενη θητεία στο BBC.

Μιλάμε για τον κύριο που εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στις οθόνες δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με φόντο την ελληνική Βουλή και δίπλα του ένα ρολόι να μετράει αντίστροφα για την πτώχευση της Ελλάδας.

Πολλοί Έλληνες χαρακτήρισαν ντροπιαστική αυτή την εικόνα.

Ο Κουέστ θα είχε σίγουρα διαφορετική άποψη περί ντροπής…

Το 2008 ο διάσημος δημοσιογράφος είχε συλληφθεί από την αστυνομία της Νέας Υόρκης στο Σέντραλ Παρκ επειδή αυνανιζόταν δημόσια, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Στην σωματική έρευνα που ακολούθησε της σύλληψής του, βρέθηκαν και διάφορα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα, τα οποία χρησιμοποιούσε παρέα με έναν άλλο άνδρα…

Στη φυλακή δεν μπήκε, αλλά υποχρεώθηκε να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για έξι μήνες.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria