Το Sony Xperia Z4 Tablet αποκλειστικά από την Cosmote - OlaDeka

Το Sony Xperia Z4 Tablet αποκλειστικά από την Cosmote

SONY Xperia_Z4_Tablet

Το πρώτο 4G+ tablet στην Ελλάδα, το υψηλής αισθητικής, λεπτότερο και ελαφρύτερο 10 ιντσών tablet στον κόσμο Sony Xperia Z4 Tablet, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η Cosmote.

Το Sony Xperia Z4 Tablet είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, με ειδικό γυαλί, μεταλλικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 810 της Qualcomm στα 64bit, σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της Cosmote, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet και να κατεβάζει τα email του με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αλλά και να απολαμβάνει ταινίες και video χωρίς καθυστερήσεις.

Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται και η πιο φωτεινή οθόνη αφής 10 ιντσών στον κόσμο, με ανάλυση 2K για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Εξαιρετικός είναι και ο ήχος του Sony Xperia Z4 Tablet που αγγίζει τα επίπεδα ποιότητας ήχου ενός στούντιο ηχογράφησης. Επίσης, διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, ικανή να αναπαράγει βίντεο έως και 17 ώρες, κυρίως κάμερα 8 Megapixel, μπροστινή κάμερα 5,1 Megapixel ιδανική για selfies, ενώ υποστηρίζει λειτουργικό Android 5.0 Lollipop.

Το Sony Xperia Z4 Tablet διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, στα 699 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Internet On The Go AnyWay, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria