Τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 2 - OlaDeka

Τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 2

oneplus2

To νέο μοντέλο OnePlus 2 είναι πλέον γεγονός και θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με συνδεσμολογία USB Type C. 

Το νέο smartphone της OnePlus θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, οχταπλού πυρήνα στα 64 Bit, ενώ η οθόνη του θα είναι διαγωνίου 5.5 ιντσών σε ανάλυση Full HD. Η μνήμη RAM θα είναι 4 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είτε 16, είτε 64 GB, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3300 mAh και υπάρχει υποστήριξη για διπλή κάρτα SIM.

oneplus-2-details

H κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 13 Megapixel, με 6 φυσικούς φακούς, έκθεση f/2.0, laser focus, αυτόματο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και διπλό φλας. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει ένας φακός 5 Megapixel. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι βελτιωμένος, ενώ η OnePlus πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από την συνδεσμολογία USB Type C, δημιουργώντας ένα βύσμα USB Type A που έχει και αυτό τη δυνατότητα της αναστρέψιμης λειτουργίας.

To OnePlus 2 θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις 11 Αυγούστου σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Ινδία και Κίνα σε τιμή που υπολογίζεται στα 329 δολάρια περίπου για το μοντέλο με την μνήμη των 16 GB και 389 δολάρια για το μοντέλο με την μνήμη των 64 GB. Θα είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τον προκάτοχό του. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Oxygen OS, το οποίο βασίζεται στο Android 5.1.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria