Παρουσιάστηκε το νέο compact Meizu M2 - OlaDeka

Παρουσιάστηκε το νέο compact Meizu M2

Meizu-m2-a

To Meizu M2 είναι το νέο smartphone της εταιρείας, το οποίο έχει συμπαγείς διαστάσεις σε σχέση με το μεγαλύτερο phablet Meizu M2 Note

Στην περίπτωση του Meizu M2 έχουμε μία οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, η οποία έχει ανάλυση 1280×720 pixels. Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου συναντάμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.3 GHz και συνοδεύεται από μνήμη RAM 2 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει στα 16 GB, ενώ μπορεί να δεχτεί επέκταση micro SD μέχρι και τα 128 GB.

Meizu-m2-b

Στον τομέα του imaging έχουμε μία κάμερα 13 Megapixel, με f/2.2 στο πίσω μέρος και μία κάμερα 5 Megapixel με f/2.0 στο μπροστινό. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Flyme 4.5, το οποίο βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop. Υποστηρίζεται η λειτουργία δύο καρτών SIM, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 2500 mAh.

meizu m2

H Meizu προγραμματίζει την κυκλοφορία του M2 στην Κίνα, σε προσιτή τιμή κατά την προσφιλή της τακτική, καθώς σε αμερικανικά δολάρια το κόστος για να αποκτήσει κανείς το Meizu M2 είναι 112 δολάρια. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (λευκό, γκρι, μπλε και ροζ). Πολύ θα το θέλαμε να το δούμε να κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά, κάνοντας λίγο πιο προσιτή την υψηλή τεχνολογία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria