Η απίστευτη επίθεση-απάντηση Ψαριανού σε Διαμαντόπουλο- «Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε παπα-Σούρας γουναράς»-Ο εκνευρισμός του και η λεκτική επίθεση και στη δημοσιογράφο του Top Channel-Bίντεο!

Αρχική » Διάφορα » Η απίστευτη επίθεση-απάντηση Ψαριανού σε Διαμαντόπουλο- «Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε παπα-Σούρας γουναράς»-Ο εκνευρισμός του και η λεκτική επίθεση και στη δημοσιογράφο του Top Channel-Bίντεο!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Too…day» του Top Channel, κατά τη διάρκεια της οποίας ο βουλευτής του «Ποταμιού» Γρηγόρης Ψαριανός επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλo, για τα όσα ο τελευταίος του έγραψε στο Facebook.


«Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε παπα-
Σούρας γουναράς» ανέφερε ο κ. Ψαριανός, στην τηλεφωνική του συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νατάσα Χατζηγεωργίου, με την τελευταία να αναφέρεται στο επίπεδο των χαρακτηρισμών που ακούστηκαν. Τότε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Γρηγόρης Ψαριανός επιτέθηκε και στη δημοσιογράφο του σταθμού, ευχόμενος, μάλιστα, στο τέλος και «Καλά Χριστούγεννα»…

Δείτε το βίντεο
kozanimedia

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια