Πόλεμος:Στην Καστοριά με τον αγωγό TAP – Ο π. Δήμαρχος M. Χατζησυμεωνίδης ζητά έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα του αγωγού. «Θα προκαλέσει τεράστιες ζημιές, υποβάθμιση. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ»

Αρχική » Διάφορα » Πόλεμος:Στην Καστοριά με τον αγωγό TAP – Ο π. Δήμαρχος M. Χατζησυμεωνίδης ζητά έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα του αγωγού. «Θα προκαλέσει τεράστιες ζημιές, υποβάθμιση. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ»

Βράζει » η τοπική κοινωνία καθώς πλησιάζει η ώρα όπου η εταιρία θα ξεκινήσει σιγά σιγά να κατασκευάζει τον αγωγό στην Π.Ε Καστοριάς.

Πολίτες και φορείς αντιδρούν.Σε δηλώσεις του ο π. Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης ζητά επείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς με μοναδικό θέμα του TAP.

Απίστευτες αναφορές και καταγγελίες Χατζησυμεωνίδη που θα συζητηθούν» Αχρηστεύονται πολλές περιοχές, οι πολίτες έχουν δίκιο, θα καταστραφούν υποδομές,δέντρα, η ζημιά θα είναι πολύ μεγάλη και διαχρονική. Με τον TAP καταστρέφουμε την οικιστική μεγάλη δραστηριότητα από Άργος προς Καστοριά. Η ζημιά είναι τεράστια. Όλοι μιλούν στον αέρα χωρίς να ξέρουν »

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια