Σκληρή ανακοίνωση του ΑΣ Παναργειακού για τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Kαστοριας Κώστα Γκίτσιο : ''Ο κ. Γκίτσιος υπερασπίστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ομάδων της Βέροιας....εεε συγνώμη της Καστοριάς'' !!! - OlaDeka

Σκληρή ανακοίνωση του ΑΣ Παναργειακού για τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Kαστοριας Κώστα Γκίτσιο : ”Ο κ. Γκίτσιος υπερασπίστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ομάδων της Βέροιας….εεε συγνώμη της Καστοριάς” !!!

Σκληρή ανακοίνωση του ΑΣ Παναργειακού για τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Kαστοριας Κώστα Γκίτσιο : ''Ο κ. Γκίτσιος υπερασπίστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ομάδων της Βέροιας....εεε συγνώμη της Καστοριάς'' !!!

Τα κύπελλα και μετάλλια (πρωταθλητή για την πρώτη ομάδα και δευτεραθλητή στην δεύτερη), μας παραδόθηκαν μέσα σε μια μπακαλοσακούλα από ένα μέλος της διοίκησης Γκίτσιου.

Στην απονομή που έγινε στο γήπεδο μας πριν τον αγώνα με την Φλώρινα για τα μπαράζ δεν έδωσε το παρών κανένας από την διοίκηση ΓΚΙΤΣΙΟΥ. Στη αίτησή μας για μια κάποια οικονομική βοήθεια μιας και η ομάδα μας ήταν η εκπρόσωπος του νομού στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική η απάντησή τους ήταν κατηγορηματικά αρνητική χωρίς να μπουν καν στον κόπο να εξηγήσουν τον λόγο.

Για άλλη μια φορά η ΕΠΣ Καστοριάς υπό την διοίκηση του αιώνιου προέδρου της κ. ΓΚΙΤΣΙΟΥ υπερασπίστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ομάδων της Βέροιας….εεε συγνώμη της Καστοριάς ήθελα να γράψω.

Ο νομός δεν έχει αντιπρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η ιστορική ομάδα της Καστοριάς έχει διαλυθεί, γ’ ερασιτεχνική δεν υπάρχει, η β’ υπάρχει και δεν υπάρχει και στην Α’ ερασιτεχνική τα πράγματα είναι εξίσου τραγικά με συνεχείς αποχωρήσεις σωματείων.

Τα γήπεδα είναι σε άθλια κατάσταση, αλήθεια τώρα που το έφερε η κουβέντα ιδιόκτητο γήπεδο η ΕΠΣ Καστοριάς για τις ανάγκες των μικτών ομάδων έχει? και αν ναι που? και αν όχι γιατί δεν έχει? και άλλα πολλά που δεν θα έφταναν 10σελίδες για να τα γράψουμε συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας.

Συγχαρητήρια κ. ΓΚΙΤΣΙΟ συνεχίστε το έργο σας και εσείς οι υπόλοιπες ομάδες ,παράγοντες και δημοσιογράφοι συνεχίστε να σιωπάτε. Όλα πάνε καλά……Η

απελθούσα διοίκηση του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

http://www.panargiakosfc.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria