H οριστική απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη για τη ΣΔΙΤ: “Αν δεν υπάρξει τοποθέτηση από τον πρωθυπουργό επί του θέματος και δεν παρθεί πίσω αυτή η διαδικασία, εγώ δεν θα υπογράψω την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του εργοστασίου” - OlaDeka

H οριστική απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη για τη ΣΔΙΤ: “Αν δεν υπάρξει τοποθέτηση από τον πρωθυπουργό επί του θέματος και δεν παρθεί πίσω αυτή η διαδικασία, εγώ δεν θα υπογράψω την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του εργοστασίου”

ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΑΔΥΜΑ – ΜΠΟΜΠΟΛΑ

“Αν δεν υπάρξει τοποθέτηση από τον πρωθυπουργό επί του θέματος και δεν παρθεί πίσω αυτή η διαδικασία, εγώ δεν θα υπογράψω την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του εργοστασίου, με ό,τι σημαίνει αυτό για μένα “. 

Αυτή ήταν τελική τοποθέτηση τού Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη, μετά από 9 ώρες συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, σχετικά με τη σύμβαση σύμπραξης μεταξύ της ΔΙΑΔΥΜΑ και ΑΚΤΩΡ/ Ηλέκτωρ Α.Ε. για την επίμαχο ΣΔΙΤ για τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή. 
Τελικά, με ψήφους 14-4, ψηφίστηκε η πρόταση της πλειοψηφίας για την εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη, προκειμένου να ασκήσει κάθε νομική ενέργεια για την ανατροπή της παραχώρησης των εδαφών της ΔΕΗ στη ΔΙΑΔΥΜΑ, την επιστροφή των επίδικων εκτάσεων στην τοπική κοινωνία και τη ματαίωση του εγχειρήματος, έναντι της προτάσεως του Γιώργου Δακή για παραίτηση από τη διεκδίκησης επαναπόδοσης από τη ΔΕΗ των συγκεκριμένων εδαφών. Δείτε το βίντεο…
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria