Συνεργασία του ΝΟΚ με την εταιρία προστασίας ατόμων με αυτισμό Καστοριάς - OlaDeka

Συνεργασία του ΝΟΚ με την εταιρία προστασίας ατόμων με αυτισμό Καστοριάς

Συνεργασία του ΝΟΚ με την εταιρία προστασίας ατόμων με αυτισμό Καστοριάς

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς σε όλα τα αθλητικά επίπεδα!

Οι βάσεις για τη συνεργασία του Ν.Ο.Κ με την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ξεκίνησαν εδώ και καιρό με μεμονωμένες δράσεις και επικυρώθηκαν με μία πιο ολοκληρωμένη συνεργασία, την περασμένη Τρίτη 02.06.2015, με επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τους εκπροσώπους του Ν.Ο.Κ (κ. Φλώρο Κωνσταντίνο και κ. Κολλήγα Χρυσούλα) με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, στα γραφεία της Εταιρείας στην Καστοριά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός αθλητικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω και τρόποι ανάπτυξης της συνεργασίας.
Τα δύο σωματεία μπορεί να αναπτύσσονται σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, ωστόσο διαθέτουν πολλά κοινά στοιχεία τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην ανάπτυξη-εξέλιξη των αθλητικών τμημάτων του υγρού στίβου.

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό για την άριστη και ζεστή φιλοξενία με την υπόσχεση στο άμεσο μέλλον να ανταποδώσουμε

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria