Επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί με τις τρομακτικές αδικίες καταβολής χρημάτων κάθε δίμηνο προς τον ΟΑΕΕ – Ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αρχική » Διάφορα » Επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί με τις τρομακτικές αδικίες καταβολής χρημάτων κάθε δίμηνο προς τον ΟΑΕΕ – Ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί με τις τρομακτικές αδικίες καταβολής χρημάτων κάθε δίμηνο προς τον ΟΑΕΕ – Ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Απόντες οι βουλευτές όλα αυτά τα χρόνια. Η αδικία είναι τεράστια αλλά κανένας τους δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το μεγάλο πρόβλημα χιλιάδων επαγγελματιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Ο Σύλλογος Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής προχωρά σε ΨΗΦΙΣΜΑ και καλεί όποιον ενδιαφέρεται να δώσει το παρόν και να προσυπογράψει το ψήφισμα που θα επιδοθεί: στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην Πρόεδρο Της Βουλής και στον Πρωθυπουργό έτσι ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να αρθούν ΑΜΕΣΑ οι αδικίες εις βάρος των επιχειρήσεων που δρουν και παράγουν ΑΕΠ εντός της χώρας μας!
Η στήριξη του ψηφίσματος δεν προϋποθέτει την οφειλή εισφορών στον ΟΑΕΕ. Τα αιτήματα αφορούν όλους τους ασφαλισμένους του Ταμείου μας αλλά ιδίως συναδέλφους που επί χρόνια ήταν συνεπείς και η κρίση τους οδήγησε στην ασυνέπεια και στο να βιώνουν τις απαράδεκτες πρακτικές του ΟΑΕΕ.

Το ψήφισμα Περιλαμβάνει 3 βασικούς τομείς:

1.ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΨΗΛΕΣ: Από το 2008 έχουμε καταγεγραμμένη πτώση του ΑΕΠ βάσει ΕΛΣΤΑΤ! Όλα τα Δ.Σ. του ΟΑΕΕ ΟΦΕΙΛΑΝ να έχουν εισηγηθεί μείωση των εισφορών όπως ορίζει και το καταστατικό του ΟΑΕΕ Προεδρικό Διάταγμα 258/05 άρθρο 5!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ για τα έτη: 2008-2014 για να γνωρίζει ο κάθε ασφαλισμένος πόσο παραπάνω πλήρωσε ή πόσο παραπάνω χρεώθηκε επειδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, συμπεριλαμβανομένων και των προσαυξήσεων! Και επιτέλους σύνδεση των εισφορών με το πραγματικό εισόδημα!

2.ΧΡΕΩΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ!

Το ταμείο ενώ αρνούνταν να παρέχει περίθαλψη, οδηγώντας ασφαλισμένους ακόμη και στο θάνατο, ταυτόχρονα τη χρέωνε και μάλιστα με τόκους και προσαυξήσεις.

ΖΗΤΟΥΜΕ την αφαίρεση αυτού του ποσού σε όσους χρεώθηκε γιατί δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό. Έτσι θα έχει μεγάλη ελάφρυνση ο κάθε ασφαλισμένος με αποτέλεσμα να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι να συμμετέχουν σε τυχόν ρυθμίσεις ή εφάπαξ εξοφλήσεις και να πάρει ανάσα τόσο το ταμείο όσο και η αγορά!

3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!

Όταν ένας ασφαλισμένος πάει να πληρώσει-ρυθμίσει παρελθόντα έτη, έρχεται αντιμέτωπος με τη λεγόμενη Διαφορά Κλάσης (Δ. Κ.), που υπερδιπλασιάζει και πολλές φορές υπερτριπλασιάζει το αρχικό κεφάλαιο και κατόπιν μπαίνουν τόκοι και προσαυξήσεις. Η Πρακτική αυτή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ.

ΖΗΤΟΥΜΕ: Πάγωμα της οφειλής όσων δεν μπορούν να ανταποκριθούν, αφού προηγουμένως αφαιρεθούν όλες οι παράνομες χρεώσεις και προσαυξήσεις τους και κατάργηση επιτέλους της τοκογλυφικής πρακτικής της Δ.Κ. που βυθίζει την πραγματική οικονομία σε εικονικά χρέη.

Αφήστε μας αέρα να παράγουμε ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα!!!
Αφήστε μας αέρα να φέρουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (αντιγράψτε την διεύθυνση στον φυλλομετρητή σας)

https://secure.avaaz.org/el/petition/Proedros_tis_Dimokratias_Prothypoyrgos_Proedros_tis_Voylis_STOP_ston_paralogismo_toy_OAEE_Afiste_mas_aera_na_feroyme_ANA/edit/

Με εκτίμηση
Γιώργος Φλωράς
Μέλος ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια