Ο Περιφερειάρχης κούρεψε το γκαζόν γηπέδου ποδοσφαίρου! - OlaDeka

Ο Περιφερειάρχης κούρεψε το γκαζόν γηπέδου ποδοσφαίρου!

Ο Περιφερειάρχης κούρεψε το γκαζόν γηπέδου ποδοσφαίρου!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης και το χλοοκοπτικό «τρακτεράκι»

– Δεν πίστευαν στα μάτια τους, κάτοικοι του Δρεπάνου, όταν είδαν ότι ο χειριστής του χλοοκοπτικού τρακτέρ (μικρού μεγέθους), που, επί τετραώρου, το Σάββατο (30/5) το πρωί, «κούρευε» το γκαζόν του γηπέδου ποδοσφαίρου στο χωριό, ήταν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης.

Πώς συνέβη αυτό και τι είχε προηγηθεί; Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Αντιδήμαρχος των δημοτικών ενοτήτων Υψηλάντη και Ελλησπόντου στο δήμο Κοζάνης, Αριστοτέλης Πουτακίδης, περιήλθε σε αδιέξοδο, όταν για τεχνικούς λόγους (το ειδικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται για να κοπούν τα χόρτα παρουσίασε βλάβη), δήλωσε αδυναμία στους υπευθύνους των παιδικών τμημάτων της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή Δρεπάνου, που είχαν αιτηθεί να γίνει η περιποίηση στο γκαζόν, με σκοπό τη διοργάνωση τουρνουά.

Ενημέρωσε σχετικώς το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και την πρόεδρο του Οργανισμού Φανή Φτάκα, όμως λύση δε βρέθηκε. Τότε, ο περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Καμπουρίδης, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται σε κοινή παρέα με τον Αντιδήμαρχο και πληροφορήθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, προσφέρθηκε να βοηθήσει, διαθέτοντας το δικό του χλοοκοπτικό «τρακτεράκι». Όσο για το ποιος θα αναλάμβανε να «κουρέψει» το γκαζόν, ο Σταύρος, δεν άργησε να υποδείξει και το πρόσωπο, προς έκπληξη όλων.

Τηλεφώνησε στο φίλο του και Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, για τον οποίο γνωρίζει ότι αρέσκεται σε αντίστοιχες εργασίες κι ο τελευταίος – με τη σειρά του – προσφέρθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να περιποιηθεί το γκαζόν, όπως και εν τέλει έγινε.

kozan.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria