ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ:Πολλοί οι δυσαρεστημένοι από τα κεντρικά με την επιλογή της Καστοριάς για τη φιλοξενία της διοργάνωσης - OlaDeka

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ:Πολλοί οι δυσαρεστημένοι από τα κεντρικά με την επιλογή της Καστοριάς για τη φιλοξενία της διοργάνωσης

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ:Πολλοί οι δυσαρεστημένοι από τα κεντρικά με την επιλογή της Καστοριάς για τη φιλοξενία της διοργάνωσης

Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή στελεχών οι εργασίες της περιφερειακής συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Απόντες δεκάδες πολιτευτές και πρώην Βουλευτές. Ούτε καν τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών δεν είχαν απαρτία, ενώ πολλοί ήταν οι
δυσαρεστημένοι με την επιλογή της πόλης από τα κεντρικά, αφού θεωρήθηκε πως η ΠΕ Κοζάνης δεν έχει τη δυναμική να φιλοξενήσει μια τέτοιου βεληνεκούς διοργάνωση.

Η θεματολογία δεν ήταν σαφής, ξεκίνησε με τη δημόσια διοίκηση, πήγε στον προσανατολισμό που πρέπει να έχει το κόμμα, και κατέληξε στο θέμα της ελληνικής φέτας, όταν τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κασαπίδης.

Κατά τα άλλα, ντόρος έγινε με το θέμα της μικρής ΔΕΗ. Γαλάζιοι συνδικαλιστές, θύμισαν πως ήταν μια επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, και πως στο κόμμα δεν χειρίστηκαν καθόλου καλά τα ζητήματα της ενέργειας, η οποία αντιμετωπίστηκε επιφανειακά.

Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Σαμαράς, δεν τους άκουσε λόγω της αναχώρησης του για την Αθήνα. Σε απάντηση της επιμονής των συνδικαλιστών, είπε πως “πρέπει να σώσουμε τη χώρα από την έξοδο από το ευρώ”.

e-ptolemeos.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria