Η γούνα και η μόδα στον πλανήτη και στο μέλλον - OlaDeka

Η γούνα και η μόδα στον πλανήτη και στο μέλλον

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ:” Η γούνα πρέπει να γίνει σαν οποιοδήποτε άλλο ύφασμα μόδας.”
Η γούνα και η μόδα στον πλανήτη και στο μέλλον

Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας της γούνας, και με αφορμή το περίφημο “Haute Fourrure” (πασαρέλα του οίκου Fendi, τον Ιούλιο), τα διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN και το
Business of Fashion κάνουν εκτενείς αναφορές για τη γούνα.

Το booming της μόδας της Γούνας (που μόνο στην Ελλάδα δεν γίνεται αντιληπτό) οδήγησε ακόμη και το THE BUSINESS OF FASHION να ασχοληθεί σοβαρά και να αναδείξει και να  δραστηριότητες της μόδας της γούνας.

Σε ένα κομμάτι που δημοσιεύθηκε στις 7 Ιουνίου 2015, στο THE BUSINESS OF FASHION αναφέρεται στη σχέση της βιομηχανίας της γούνας των $ 40 δισ με τη μόδα, μαζί με λίγες φωνές διαμαρτυρίας, όπως συμβαίνει συνήθως. Το κομμάτι εξετάζει επίσης πώς με καινοτόμες, νέες τεχνικές σχεδιασμού η γούνα είναι ολοένα και πιο ανεπηρέαστη από τις κλιματολογικές συνθήκες  καθιστώντας την προσιτή και επιθυμητή σε διαφορετικές αγορές-στόχους.

“Οι άνθρωποι στη βιομηχανία γούνας συνειδητοποιούν, πως αν δεν μάθουν πώς να βάφουν τα προϊόντα τους, και πώς να κάνουν τα προϊόντα τους πιο ευέλικτα και πιο ελαφρά, θα καταλήξουν σε μια κατάσταση όπου το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ψάχνουν να  πουλήσουν τις γούνες σε αγοραστές προ δεκαετιών σε πελάτες που χρειάζονται τα γουνοποιιτικά προιόντα μόνο για να τους κρατήσει ζεστούς, ” δήλωσε ο πρόεδρος της IFF κ.Mark Oaten. ” Η γούνα πρέπει να γίνει σαν οποιοδήποτε άλλο ύφασμα μόδας.”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria