Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Κάλεσμα σε παιδιά και νέους - OlaDeka

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Κάλεσμα σε παιδιά και νέους

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Κάλεσμα σε παιδιά και νέους

Ως Διοίκηση του Ναυτικού Όμιλου Καστοριάς, ενός ομίλου με δημιουργικό παρελθόν, δραστήριο παρόν, διορατικότητα για το μέλλον, και κυρίως, αγάπη και όραμα για τον ευαίσθητο χώρο του “αθλητισμού” σας καλούμε να γνωρίσετε το σύγχρονο κόσμο των αθλημάτων του υγρού στίβου, που θα σας οδηγήσει, σίγουρα, σε μια ανοδική και διακεκριμένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ζούμε σε μια εποχή, που η σωστή εκπαίδευση και εξειδίκευση αποτελούν θεμέλια λίθο για μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή. Οι ραγδαίες εξελίξεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας απαιτούν σημαντικά εφόδια για όσους θέλουν να διακριθούν και να φτάσουν στην κορυφή, απολαμβάνοντας την επαγγελματική καταξίωση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς καταθέτει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του στην Ποιοτική Εκπαίδευση, αποτελώντας, σήμερα, το κορυφαίο όνομα στην εκπαίδευση στην Καστοριά. Η ΠΕΙΡΑ, η ΠΑΡΑΔΟΣΗ και το ΚΥΡΟΣ είναι το τρίπτυχο που καθορίζει την ταυτότητα του ονόματος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς -ο μεγαλύτερος Ναυτικός Όμιλος στην Καστοριά- υλοποιεί, 6 δεκαετίες τώρα, το όραμα μιας ολοκληρωμένης παροχής Αθλητικών υπηρεσιών. Με τους εξειδικευμένους προπονητές φορείς – μέλη του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας αθλητική εκπαίδευση, άρτια κατάρτιση και σύγχρονη εξειδίκευση, σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργή, καθώς και συνεχή επιμόρφωση μέσα από ενδιαφέροντες δραστηριότητες. Μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, άριστα καταρτισμένους προπονητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της κωπηλασίας του θαλάσσιου σκι του κανόε καγιάκ και της ιστιοπλοίας,με ένα ποιοτικό πρόγραμμα , στόχος μας είναι να κατακτήσετε την εξειδικευμένη γνώση του επιτυχημένου αθλητή, αλλά και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές σας δεξιότητες.

Παράλληλα με την εκπαίδευσή σας, συμμετέχετε σε πλήθος δραστηριοτήτων (αθλητικές,κοινωνικές κ.ά.), βιώνοντας έντονη κοινωνική ζωή, γεγονός που συμβάλλει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Κ

Φλώρος Κωνσταντίνος

Κολληγα Χρυσουλα

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Γουρδομιχάλης Θεόδωρος

Κωτούλας Θωμάς

Πάσχου Παρασκευή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria