Με τα μουστάκια στους ολυμπιακούς του Ρίο! - OlaDeka

Με τα μουστάκια στους ολυμπιακούς του Ρίο!

Με τα μουστάκια στους ολυμπιακούς του Ρίο!

Έτσι χωρίς λόγο ξεκίνησαν να καλλιεργούν τα μουστάκια τους πριν από καιρό. Στο Πόζναν τους έφεραν γούρι και πλέον θα τα κρατήσουν μέχρι τον Αύγουστο του 2016. Τότε που η ελληνική τετράκωπος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κωπηλατεί προς την Ολυμπιακή διάκριση.
της Σεβαστής Βρακατσέλη

Το πιο πετυχημένο πλήρωμα στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας έβγαλε για άλλη μία φορά ασπροπρόσωπα τα ελληνικά κουπιά, τα οποία από φέτος είναι και… μυστακοφόρα. 

Μία μόδα που ξεκίνησε στην ελληνική ομάδα πριν από καιρό, έτσι χωρίς λόγο η οποία όμως όπως φαίνεται θα συντροφεύσει το επιτυχημένο πλήρωμα των Τσίλη, Τζιάλλα, Αγγελόπουλου και Χρήστου μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!


Το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε η τετράκωπος στο Πόζναν της Πολωνίας, πρόκειται για μια επιτυχία που δείχνει το δρόμο για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης για το Ρίο, μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τέλος Αυγούστου στην Γαλλία (30/8-6/9).
Ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Γιώργος Τζιάλλας ο οποίος δεν έχει μείνει χωρίς μετάλλιο σε καμία από τις οκτώ συμμετοχές του(!) μίλησε στο Sportsfeed λίγο μετά την απονομή του όγδοου ευρωπαϊκού του μεταλλίου και αποκάλυψε το μυστικό των μουστιακιών. «Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί να το κάνουμε ενώ πίναμε καφέ! Τρέλα της στιγμής…» 
δήλωσε ο πολυμεταλλιούχος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 
«Αυτό ήταν το 8ο στη συλλογή μου. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες κούρσες που έχω κάνει. Καταφέραμε και κερδίσαμε το αργυρό μετάλλιο αν και πιστεύω ότι η βάρκα μας άξιζε το χρυσό, απλά από κάποια τεχνικά λάθη που κάναμε δεν μπορέσαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να τα κοιτάξουμε αυτά τα λάθη ώστε να μας δώσουν το κάτι παραπάνω στους επόμενους αγώνες! Είναι μια χρονιά πολλή δύσκολη και η διοργάνωση ήταν ένα τεστ για εμάς να δούμε που βρισκόμαστε. Τώρα ο επόμενος αγώνας είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου εκεί θα κριθεί και η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ελπίζουμε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Για μία πολύ δύσκολη κούρσα έκανε λόγο και ο Διονύσης Αγγελόπουλος. «Η σημερινή κούρσα ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη του προκριματικού. Σήμερα υπήρχαν έξι βάρκες οι οποίες ήθελαν όλες μετάλλιο. Εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Φτάσαμε πολύ κοντά και στους Άγγλους οι οποίοι ήταν το φαβορί. Καταφέραμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και αυτό μας ευχαριστεί πολύ και αποτελεί ανταμοιβή των κόπων μας. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε και μετά μας περιμένει πολύ δουλειά γιατί τέλος


Αυγούστου είναι ο κύριος στόχος μας. Η πρόκριση για το Ρίο». Όσο για τα φοβερά μουστάκια, ο Αγγελόπουλος συμφώνησε με τον Τζιάλλα. «Δε σημαίνουν κάτι. Ήταν μια απόφαση και από τους τέσσερις μας να πάμε στους αγώνες έτσι. Μπορεί να μας έφεραν και τύχη. Να ήταν το τυχερό μας…».

sportsfeed.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria