Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην 1η Γιορτή Πολυγλωσσίας - OlaDeka

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην 1η Γιορτή Πολυγλωσσίας

 1η Γιορτή Πολυγλωσσίας που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης και που θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Ιουνίου 2015 στην Κοζάνη. Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας έχει τη χαρά να συμμετέχει με το Σύνολο Βαλκανικής Μουσικής το οποίο αποτελούν οι μαθητές Φώτης Τύπας, Γιάννης Μαγιάγκας, τρομπέτα, Γιάννης Παπαχρήστου, κλαρίνο, Θεόδωρος Κατσαώρας, σαξόφωνο, Γιάννης Πούλκαρης, ηλεκτρική κιθάρα,  Θανάσης Σκαμάγκας, ακουστική κιθάρα, Λάζαρος Πάικος, μπάσο, Παναγιώτης Γκαγκασούλης, ντραμς, Χριστίνα Βλαχοδήμου και

Στέφανι Χαραλαμπίδου, τραγούδι υπό την καθοδήγηση του κ. Παύλου Μέτσιου και τη φιλική συμμετοχή του κ. Γιώργου Σκηπητάρη στο κλαρίνο.
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας σας προσκαλεί στην

     Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά την κ. Φανή Φτάκα για την πρόσκληση συμμετοχής, το Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την μετακίνηση των μαθητών και όλους τους μαθητές και καθηγητές του Συνόλου Βαλκανικής Μουσικής το οποίο θα εμφανιστεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Σχολείο «Χ. Μούκα» μαζί με το Μουσικό Σχήμα IZVOR BITOLA  από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, το Μουσικό Σέρβικο Σχήμα Βαλκανικής Μουσικής, την Ουκρανική Χορωδία και άλλα σημαντικά και  ενδιαφέροντα σχήματα.  
      Επιπλέον το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους της Βαλκανικής Μουσικής ότι το προσεχές φθινόπωρο το Σύνολο Βαλκανικής Μουσικής θα κυκλοφορήσει το δικό του c.d. με τραγούδια και σκοπούς των Βαλκανίων. 
      Τέλος, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές το Μουσικό μας Σχολείο περιμένει αιτήσεις από τους μαθητές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στην Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και  Α΄ Λυκείου  του σχολικού έτους 2015-16. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2465023461 καθημερινά από 8.30 έως 15.00.
Η Δ/ντρια

Δρ Μαρία Ντούρου
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria