Αποχώρησε ο Αρτέμης Σφηναρολάκης από την Motoaction Husqvarna team - OlaDeka

Αποχώρησε ο Αρτέμης Σφηναρολάκης από την Motoaction Husqvarna team

Αποχώρησε ο Αρτέμης Σφηναρολάκης από την Motoaction Husqvarna team

Στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα με άρτια διοργάνωση και πολύ δυνατό ανταγωνισμό, τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και Ανατολικής Ευρώπης, είχαμε την χαρά να δούμε τον Αντώνη Δήμου #24 Husqvarna TE250 να επανέρχεται σταθερά μετά τον τραυματισμό του τερματίζοντας 4ος και τις δύο μέρες στην Ε2.
Ο Αντώνης οδήγησε την νέα του ΤΕ250 με προσοχή και ταχύτητα στον αγώνα της ιδιαίτερης πατρίδας του σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους στις απαιτητικές ειδικές διαδρομές.
Οι δηλώσεις του Αντώνη μετά τον αγώνα:
” Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα μου στον αγώνα της πόλης μου. Οδήγησα στα όρια μου και τερμάτισα δίχως προβλήματα στην τέταρτη θέση μετά από τρεις μήνες που είμαι τραυματισμένος. Θα προσπαθήσω πιο δυνατά στους επόμενους αγώνες.
Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και όλους τους χορηγούς που είναι δίπλα μας.”

Νίκος Ζουρνατζής team manager.
“Ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας του o Αντώνης κατέκτησε δίκαια την 4η θέση και συγκέντρωσε τους απαραίτητους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα αποτελέσματα αυτά και θα είμαστε δίπλα του στην πορεία του πρωταθλήματος και στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro στις Σέρρες τον επόμενο μήνα.
Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους μας στηρίζουν στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Ο Αρτέμης Σφηναρολάκης δεν αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας Motoaction Husqvarna team. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.”

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας φίλους ότι η ομάδα μας θα βρίσκεται στις Σέρρες για τον αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro 6/7 Ιουνίου 2015 με τον Αντώνη Δήμου στην κατηγορία Ε2.
MOTOACTION

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria