ΓΟΥΝΑ: Η ILOE – International Luxury Outerwear Expo στο Chicago ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση - OlaDeka

ΓΟΥΝΑ: Η ILOE – International Luxury Outerwear Expo στο Chicago ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση

ΓΟΥΝΑ: Η ILOE – International Luxury Outerwear Expo στο Chicago ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση

Η έκθεση ILOE – 2015 στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα αποδείχθηκε ότι ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση. Η τριήμερ έκθεση ήρθε την κατάλληλη στιγμή και προφανώς, το σωστό μέρος για τους Αμερικανούς λιανοπωλητές οι οποίοι είχαν μόλις βγει από μια σχετικά επιτυχημένη σεζόν που τους επέτρεψε θετική αγοραστική διάθεση. Οι εκθέτες που είχαν την προνοητικότητα να παρουσιάσουν τα προιόντα που επιθυμούσαν τα καταστήματα –
αγοραστές έκαναν δουλειές και προσβλέπουν σε ακόμα πιο μεγάλη και επιτυχημένη έκθεση το επόμενο έτος.

Οι τεράστιες εγκατάστασεις του Donald E. Stephens Convention Center παρείχε όχι μόνο ελκυστικά περίπτερα σε μια ανοιχτή, φιλική ατμόσφαιρα, αλλά ήταν δίπλα σε τρία μεγάλα ξενοδοχεία. Οι προμηθευτές βρήκαν το κόστος χαμηλότερο από ό, τι στο Μόντρεαλ. Για τους αμερικανούς εκθέτες, δεν ήταν μόνο η μεταφορά και τα καταλύματα, αλλά και το δελτίο και άλλες δαπάνες σχετικές με τα τελωνεία και τη γραφειοκρατία που προκύπτουν από τη διέλευση των συνόρων.

Η ILOE αναπτύχθηκε πριν από δύο χρόνια από τέσσερις βετεράνους εκθέτες στο ετήσιο show της NAFFEM στο Μόντρεαλ, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι υπήρχε ανάγκη για μια έκθεση για τους αμερικανικούς λιανοπωλητές. Επέλεξαν το Σικάγο για την κεντρική τοποθεσία του, που είναι προσβάσιμο οδικώς από ένα μεγάλο αριθμό των εμπόρων λιανικής πώλησης, αλλά και ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο κοντά σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο για εκείνους που προέρχονται από μεγάλες αποστάσεις και από άλλες άλλες χώρες. Η πρόταση βρήκε απήχηση στους εκθέτες και στους εμπόρους, από τους οποίους αρκετοί είχαν ήδη χάσει το ενδιαφέρον τους είτε για επίσκεψη είτε για συμμετοχή στην εκδήλωση του Μόντρεαλ.

Το εναρκτήριο show ήταν μια γενικά καλή εκδήλωση που προσέλκυσε πάνω από 400 επισκέπτες -θεατές. Επίσης επιτυχές ήταν και το δείπνο με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα το επόμενο βράδυ, προς όφελος της FICA – Fur Information Council of America).
Ο κωμικός Ross Bennett τα πήγε εξίσου καλά και η δημοπρασία μιας συλλογή δερμάτων Blackglama δωρεά της American Legend απέφερε 4.300 δολάρια για FICA. Αγοράστηκε από από τον Peter Nathan για έναν πελάτη του και το γουναρικό θα πρέπει να κατασκευαστεί από την Serbos furs,  της Νέας Υόρκης. Μια άλλη δημοφιλής δραστηριότητα εκείνο το βράδυ ήταν το Photo Booth Photobomb.

Συνολικά, οι προμηθευτές και οι έμποροι που συμμετείχαν στην έκθεση βρήκαν πολύ θετική ανταπόκριση και ενθουσιώδες κλίμα. Οι έμποροι λιανικής πώλησης αναφέρουν ότι βρήκαν αυτό που έψαχναν σε γούνες,  και αξεσουάρ.

Στην έκθεση του Σικάγου συμμετείχαν και οι δικοί μας Filippos Filippidis και Καρανικόλας KN Furs.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria