ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Η ΑΠΑΤΗΛΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ EUROPA NOSTRA - ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ! - OlaDeka

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Η ΑΠΑΤΗΛΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ EUROPA NOSTRA – ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!

Ακούσαμε τα βαρύγδουπα της πολιτιστικής, πνευματικής και τεχνοκρατικής ελίτ της europa nostra για το θεικό αυτό έργο της διατήρησης και ανάπτυξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Καστοριάς. Μας βάλανε μάλιστα σε μια ψυχολογία άγχους για το αν θα κέρδιζε η περιοχή μας την εισαγωγή σε
αυτό το περιβόητο πρόγραμμα. Θυμάστε τα δελτία τύπου και τα δημοσιεύματα. «Η Καστοριά είναι υποψήφια για το πρόγραμμα europa nostra.Η Καστοριά πέρασε στο πρόγραμμα europa nostra.Η Καστοριά τώρα σώθηκε! Ευρωπαικά προγράμματα θα σώσουν τώρα την πολιτιστική κληρονομιά της! Λεφτά με το τσουβάλι από ευρωπαικά προγράμματα και το europa nostra για το Απόζαρι και το Ντολτσό!»

Αμ δε! «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»  Οι κύριοι αυτοί, αφού καταλάγιασε ο αχός και η σκόνη, ήρθαν και μας είπαν: «Δεν σας φέρνουμε λεφτά. Εμείς είμαστε αυτοί που θα σας πούμε (και θα πληρωθούμε γι αυτό) να πάρετε δάνεια για να κάνουμε τις δουλειές που λέγαμε!!!»

Συγγνώμη αλλά αν θα πάρουμε δάνεια, γιατί να επιλέξουμε εσάς? Αν θα χρεωθούμε σε τράπεζες γιατί να συνεργασθούμε αποκλειστικά με εσάς? Μήπως πρόκειται για άλλη νόστρα και όχι την europa?

Για να το ψάξουμε λίγο απ την αρχή….

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria