Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ BOUROU BOUROU ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.. - OlaDeka

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ BOUROU BOUROU ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ..

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ BOUROU BOUROU ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ..

Κυρία μου, ξέρετε τι λέτε? Έχετε μιλήσει με τον γιό και την νύφη σας αν αυτά που λέτε τους εκφράζουν – είναι σωστά – επηρεάζουν την ζωή τους? (γιατί συγνώμη, αλλά για εσάς δεν πολυ-ενδιαφέρει αφού έχετε πάψει απο καιρό να είστε στην παραγωγική ηλικία….αλλά βρίσκεστε στην”γραφική” ηλικία)

Καλύτερα κανένα λεξοτανίλ να μασάτε, παρά να μιλάτε…..

Η υποτιθέμενη “εντολή” που λέτε είναι λάθος κυρία μου. Μπορεί κάποιο κόμα, να έλεγε ότι ΔΕΝ πληρώνουμε τίποτε σε αυτούς που μας έχουν δανήσει και με την φοβερή πλειοψηφία του 25% να κυβερνούσε συνεπικουρούμενο απο κάποιο άλλο… Αυτό τι σημαίνει, ότι επειδή κάποιοι που είναι τελειωμένοι, γύφτοι και μπατάκια δεν θέλουν να πληρώσουν, θα ερχόταν ένα κράτος να πει σε αυτούς που μας έχουν δανείσει, ότι δεν πληρώνουμε? Θα χάναμε την αξιοπιστία μας?

Τι σημαίνει “εντολή”? Μπορεί ένα κόμα να είχε εκλεγεί λέγοντας ότι θέλει, αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι πολίτες των άλλων χωρών θα το δεχόντουσαν?

Αν κάποιος χρωστά στον γιό ή στην νύφη σας και ξαφνικά αποφασίσει να μην τους πληρώσει, είναι καλα?

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Οπότε, καλύτερα να μασάτε, παρά να μιλάτε, και παρά να μιλάτε, κάντε κάτι χρήσιμο για την χώρα,

ΣΙΩΠΗΣΤΕ

bourou bourou

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria