ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΟΥΝΑ- Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο αγώνας μου για την συνένωση των δύο Συνδέσμων βρήκε τοίχο. - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΓΟΥΝΑ- Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο αγώνας μου για την συνένωση των δύο Συνδέσμων βρήκε τοίχο.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΟΥΝΑ-  Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο αγώνας μου για την συνένωση των δύο Συνδέσμων βρήκε τοίχο.
Προς: Συναδέλφους Γουνοποιούς 
Σήμερα κατέθεσα την διαγραφή μου από Μέλος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας». Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο αγώνας μου για την συνένωση των δύο Συνδέσμων βρήκε τοίχο. Κλειστά αυτιά και οπισθοδρομικές ιδέες και απόψεις. Δυστυχώς απέτυχα όμως προσπάθησα. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον κάποιος άλλος να το πετύχει γιατί η μόνη ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε τα
προβλήματα και τις ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις που έρχονται παγκοσμίως είναι η συνένωση των δυνάμεων του κλάδου.  Εύχομαι στο Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας» στις επερχόμενες εκλογές να αποκτήσει ένα νέο Συμβούλιο ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ και με φρέσκες ιδέες.
Επίσης θα αποστασιοποιηθώ και από το «Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών» όμως θα παραμείνω  Μέλος του, μιας και ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος λειτουργεί σε διαφορετική βάση από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας». Σε μια υγιή βάση, εξωστρεφής, απαγκιστρωμένος από βαρίδια του παρελθόντος, με φρέσκιες ιδέες και σοβαρό προγραμματισμό για το μέλλον του κλάδου. Με διασυνδέσεις ουσίας σε όλο τον κόσμο, σε όλο το φάσμα του κλάδου της Γούνας.
Αξιοπιστία, Σύνεση, Σοβαρότητα, Άμεση Υλοποίηση Στόχων. 
Για αυτόν τον λόγο θα παραμείνω και θα βοηθώ το «Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών», όμως πλέον από απόσταση και διακριτικά. Ουδείς αναντικατάστατος. Ήρθε η ώρα για νέους ανθρώπους με πιο φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για προσφορά στον κλάδο. Εμείς κάναμε τον κύκλο μας και θεωρώ ότι τώρα ήρθε η ώρα να παραδώσουμε την σκυτάλη.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν και συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια
Με εκτίμηση 

Διαμαντίδης Βασίλειος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria