ΓΟΥΝΑ:ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΡΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ - OlaDeka

ΓΟΥΝΑ:ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΡΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΓΟΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
ΓΟΥΝΑ:ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΡΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Για δεκαετίες, η γούνα είναι ένα σύμβολο της high-end μόδας με λεπτομέρεια και χειροποίητη δεξιοτεχνία συμβάλλει σίγουρα στην αποκλειστικότητα και πολυτελή έφεση.

Χλιδή. Γενναιοδωρία. Κομψότητα. Πολυτέλεια. Η Γούνα είναι και θα είναι πάντα συνώνυμη
με αυτούς τους όρους, αλλά κυρίως με την πολυτέλεια. Από ειδικά και υπερπολυτελή μοντέλα έως μοντέρνα street fashion και από τους bloggers μόδας έως τους fashionistas της καθημερινότητας, η γούνα προσθέτει εμπιστοσύνη και ανεβάζει την κατηγορία για οποιοδήποτε σύνολο.

Καμπάνια της Blackglama
Χλιδή…
Χρυσή άμαξα στο Μόναχο

Μας αρέσει να παρέχουμε στους αναγνώστες μας γνώσεις και απόψεις μόδας που μπορεί να μεταφραστούν σε ένα ευρύ φάσμα από άτομα με προοδευτική ματιά. Η μόδα δεν έχει όρια και πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε εμφάνιση μπορεί να δουλευτεί έτσι ώστε να χωρέσει ένα σφιχτό ή χαλαρό προϋπολογισμό κατά περίπτωση. Elie Tahari, Derek Lam, BCBG Maxazaria, Theory, Alice + Olivia. Όλοι έχουν παρουσιάσει πρόσφατα ενδύματα γούνας με προσιτές τιμές. Πολλοί σχεδιαστές  εξερευνούν τη γούνα στις σύγχρονες συλλογές τους, με αποτέλεσμα τα προσιτά  γούνινα προϊόντα οποία προσαρμόζονται για κάθε γούστο.

BCBG Max Azria
Elie Tahari 
Elie Tahari
Derek Lam
Alice + Olivia
Theory

Στο Higher-end level της μόδας, οι Oscar de la Renta, Fendi, Burberry και Emilio Pucci χρησιμοποιούν γούνα για να εξωραΐσουν τα runway looks  και γενικότερα προσθέτουν γούνα η οποία προσδίδει γοητεία και πολυτέλεια. Ενώ με mink, sable, chinchilla and lynx τα κομμάτια καταλήγουν πιο ακριβά,  μπορεί να δημιουργηθούν επίσης ιδιαίτερα και αξιόλογα ρούχα με αλεπού, κουνέλι rex και αρνί broadtail.

Dennis Basso
Dennis Basso
Oscar de la renta
Oscar de la Renta
Fendi
Fendi
Helen Yarmak 
Helen Yarmak

Τα κομμάτια που δημιουργούν status είναι εκείνα που κάνουν αυτή που τα φορά να ξεχωρίζει από το πλήθος. Μια Hermes Birkin Bag, ένα κομμάτι από τη συλλογή Van Cleef & Arpels Alhambra, ή Cartier’s legendary Love Bracelet, μπορεί να κλέψει την παράσταση. Και βέβαια οι γυναίκες γνωρίζουν ότι είναι τόσο καλές όσο η πρώτη και η τελευταία εντύπωση που δημιουργούν σε κάθε εμφάνιση τους . Τα ρούχα με γούνα αλλά και τα αξεσουάρ, είναι ο καλύτερος τρόπος για μια μοναδική και αξέχαστη εμφάνιση και αποτύπωση κυριαρχικής μόδας.

Hermes Birkin Noir 35cm Porosus Crocodile Handbag
Η Van Cleef & Arpels είναι μια υψηλού κύρους γαλλική μάρκα πολυτελείας που ιδρύθηκε το 1906 επιδεικνύοντας μια συλλογή από κοσμήματα, ρολόγια και αρώματα
Cartier’s iconic love bracelet

Η Γούνα εδώ και αρκετό καιρό κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της μόδας. Στο σύγχρονο κόσμο της μόδας, οι περισσότεροι μεγάλοι high-end σχεδιαστές ενσωματώνουν τη γούνα στις συλλογές τους για να προσθέσουν μία πλούσια και διαχρονική έλξη, χωρίς ταίρι από οποιοδήποτε άλλο υλικό στη βιομηχανία.

Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει το στέμμα της και γούνα

Υπάρχουν λίγες βεβαιότητες, όταν πρόκειται για τις κλωστοϋφαντουργικές τάσεις. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο … Η πολυτέλεια δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria