Ο Τέρενς Κουίκ την Παρασκευή στην Καστοριά

Αρχική » Διάφορα » Ο Τέρενς Κουίκ την Παρασκευή στην Καστοριά

Ο Τέρενς Κουίκ την Παρασκευή στην Καστοριά

Περιοδεία στις Περιφέρειες για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων
«Είναι πολύ σημαντικό για το κυβερνητικό έργο η καλή συνεργασία με τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας. Η γνώση, η καταγραφή και η προώθηση για επίλυση των όποιων ζωτικών προβλημάτων τους, βοηθάει τη λειτουργία του κράτους σε πολλά επίπεδα».

Αυτήν την δήλωση έκανε ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, αναχωρώντας για νέα περιοδεία σε πέντε Περιφέρειες, Τρίπολη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Καστοριά και Κοζάνη, που πραγματοποιεί από την Τρίτη 19 Μαΐου.

Το μεσημέρι είχε στη Τρίπολη συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και το απόγευμα στις 19.00 συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, αφού προηγουμένως στις 18.00 θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. κ. Χρυσόστομο.

Την Τετάρτη θα παραστεί στο Μανιάκι, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην Επέτειο της ιστορικής μάχης.

Από το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για διήμερη περιοδεία, στα πλαίσια της οποίας θα έχει συναντήσεις, τόσο με τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο, όσο και με τον Δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Νικολούζο, προκειμένου να συζητηθούν θέματα, σχετιζόμενα με ζωτικά προβλήματα του νησιού, αλλά και των Επτανήσων γενικότερα.

Την Πέμπτη το πρωί θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, πρωτεύουσα της Περιφέρειας των Ιονίων, για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Την Παρασκευή πρωί θα βρίσκεται στην Καστoριά, με προγραμματισμένες συναντήσεις τόσο με τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο, όσο και με τον Δήμαρχο της πόλης Ανέστη Αγγελή, αλλά και με τον Σύνδεσμο των Γουνοποιών.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο της Πτολεμαΐδας Σάββα Ζαμανίδη και το απόγευμα θα έχει συνάντηση εργασίας στην Κοζάνη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά.

tribune.gr

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια