Η απάντηση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς στις κατηγορίες της ΚΝΕ - OlaDeka

Η απάντηση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς στις κατηγορίες της ΚΝΕ

Η απάντηση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς στις κατηγορίες της ΚΝΕ

Μας εγκαλούν αυτοί που έχουν αναγάγει τον τραμπουκισμό σε τέχνη και ένα μοχλό επιβολής των ίδιων
αναγνωριστέων αληθειών και που εξ αιτίας των ιδεολογικών τους εμμονών δικαιολογούν μόνο τους δικούς τους “ορθούς” τρόπους δράσης.
Επίσης δεν δεχόμαστε κατηγορίες από ανθρώπους που αθωώνουν εαυτούς όταν κατά τα λεγόμενα τους, “μάχονται” εναντίον ενός ανομολόγητου και διαπλεκόμενου καπιταλιστικού εγχώριου συστήματος.

 
Τα κατεξοχήν φερέφωνα κομματικού λόγου αντιμάχονται κάθε καινοτόμο μεταρρύθμιση, διότι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται την χρησιμότητα τους η οποία έγκειται στον ανταγωνισμό και την εναρμόνιση με τον υπόλοιπο κόσμο, παρά μόνο αναπαράγουν εμμονικά στερεότυπα που τα χει αχρηστεύσει η ίδια η Ιστορία. 

Πρέπει επιτέλους να αποποιηθούν την ευθυνοφοβία τους και να πάψουν να οχυρώνονται πίσω από την αιώνια αντιπολιτευτική τους ασφάλεια, γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσουν πραγματικά την χώρα και τους ανθρώπους της. 

Επιπροσθέτως τώρα με την ανήθικη κατηγορία της υπονοούμενης επιθυμίας συγκάλυψης της Χρυσής Αυγής τους παραπέμπουμε στο να διαβάσουν το καταστατικό του κόμματος τους, το οποίο στρέφεται ευθέως εναντίον της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επίσης τους παραπέμπομε να αναζητήσουν τα εκατομμύρια θύματα του Κομμουνισμού για να γνωρίσουνε την αλήθεια. Για μας αποτελεί προσπάθεια ιστορικής αυτοδικαίωσης και όχι μια χωρίς μικροκομματικούς σχεδιασμούς επιλογή για την περιφρούρηση της Δημοκρατίας. Ας θυμίσουμε μόνο, ότι στην Νέα Δημοκρατία οφείλεται η θεμελίωση του πιο σταθερού και δικαίου δημοκρατικού συστήματος στην Ιστορία της χώρας και η νομιμοποίηση του ΚΚΕ. Μόνο με την επίγνωση των αναλλοίωτων στοιχείων μπορούμε να ασκούμε εποικοδομητική κριτική.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria