«Ρουκέτα» Λαφαζάνη για εκλογές: Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε να αφήσουμε τη σκυτάλη

Αρχική » Διάφορα » «Ρουκέτα» Λαφαζάνη για εκλογές: Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε να αφήσουμε τη σκυτάλη

«Ρουκέτα» Λαφαζάνη για εκλογές: Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε να αφήσουμε τη σκυτάλη

Φωτιές ανάβει για ακόμη μια φορά ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάνοντας νύξη για εκλογές.

Ο ηγέτης της Αριστερής Πλατφόρμας, μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», μπορεί να δηλώνει σίγουρος ότι η κυβέρνηση μπορεί να πετύχει στο έργο της, ωστόσο, τονίζει ότι αν συμβεί αυτό θα πρέπει να παραδοθεί η σκυτάλη.

«Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε στο να αλλάξουμε θετικά την κοινωνία, το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Λαφαζάνης επισημαίνει ότι η χώρα χρειάζεται ένα θετικό συνεκτικό πρόγραμμα και όχι απλά κάποιες κόκκινες γραμμές.

«Αυτή την ώρα η Ελλάδα δε χρειάζεται απλώς κάποιες κόκκινες γραμμές που να διασώζουν ορισμένα κρίσιμα κεκτημένα, όσο κι αν αυτό είναι αναγκαίο. Σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει «Η χώρα μας, διευκρινίζει ο κ. Λαφαζάνης, χρειάζεται επειγόντως ένα θετικό και πολύ συνεκτικό προοδευτικό πρόγραμμα – πακέτο το οποίο να δίνει προτεραιότητα στην απομείωση του χρέους, στην παροχή ισχυρής ρευστότητας στην οικονομία και στην ανάπτυξη με παραγωγικό προσανατολισμό».

Αναφερόμενος εξάλλου στις συζητήσεις με τη Ρωσία για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου λέει ότι βρίσκονται μάλλον στην τελική ευθεία, και εμφανίζεται βέβαιος ότι σύντομα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια