Κλοπές και δολιοφθορές στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς - OlaDeka

Κλοπές και δολιοφθορές στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Κλοπές και δολιοφθορές στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς αλλά και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που με διάφορους τρόπους με κλοπές υλικών και δολιοφθορές προσπαθούν να βλάψουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς το τελευταίο καιρό. Το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι να κάνουν κακό στα παιδιά, με αποτέλεσμα να στερούνται υλικά και εξοπλισμό για να κάνουν την προπόνηση. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μένουν πίσω αθλητικά και κάποιες φόρες ακόμα και να κινδυνεύουν από ατυχήματα.
Γι’ αυτό το λόγο θα σας παρακαλέσω, ότι πρόβλημα τυχόν έχετε με τα μέλη του ΔΣ ή εμένα προσωπικά, είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε και να μην βγάζετε την οργή σας πάνω στα παιδιά και το σωματείο.

Μην χρησιμοποιείτε τα παιδιά για να βλάψετε εμένα η το ΔΣ, επειδή νομίζεται ότι είστε αδικημένοι που μείνατε έξω από τις διαδικασίες της συγχώνευσης από το νέο σωματείο και ό,τι απειλές και εκβιασμούς έχετε κρατήστε τες για τον εαυτό σας. Διαφορετικά θα με αναγκάσετε να βγω και να πω ονόματα και θα φροντίσω να μείνετε έξω από αυτόν το χώρο για πάντα.

Κώστας Φλώρος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria