Απέλυσε » ο δήμος Καστοριάς και η ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ τον λογιστή της κ. Θ. Κωτούλα και θέλει να προσλάβει άλλον χωρίς προκήρυξη – Λάθος, χρειάζεται ΕΝ-ΤΙΜΗ πρόταση – προκήρυξη

Αρχική » Διάφορα » Απέλυσε » ο δήμος Καστοριάς και η ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ τον λογιστή της κ. Θ. Κωτούλα και θέλει να προσλάβει άλλον χωρίς προκήρυξη – Λάθος, χρειάζεται ΕΝ-ΤΙΜΗ πρόταση – προκήρυξη

H σύμβαση Κωτούλα έληξε 31/12/2014 και μέχρι χθες η κοινωφελείς επιχείρηση του δήμου σχεδόν υπολειτουργούσε χωρίς λογιστή.

Μετά από θυελλώδεις συνεδριάσεις του Δ.Σ της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ και ενώ είχε βγει προκήρυξη για την θέση του λογιστή ξαφνικά πριν μερικές βδομάδες απέσυραν και την προκήρυξη χωρίς όμως να βγάλουν καινούρια.

Χθες σύμφωνα με πληροφορίες μας ειδοποίησαν τον απερχόμενο λογιστή πως έληξε οριστικά η συνεργασία του και μάλλον η πρόσληψη θα γίνει με προσωπική επιλογή κάποιων.

Υπάρχει πρόταση ένας λογιστής να αναλάβει 2-3 φορείς του δήμου αλλά και πάλι θα χρειαστεί »ΕΝ ΤΙΜΗ» πρόταση – προκήρυξη ώστε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι ενδιαφερόμενοι.

alphafm

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια