ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:Η δράση του Πανούση έχει ζοχαδιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο-καλάσνικωφ!

Αρχική » Διάφορα » ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:Η δράση του Πανούση έχει ζοχαδιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο-καλάσνικωφ!

ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ

Ο Πανούσης, ο πιο αποτελεσματικός υπουργός της κυβέρνησηςΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:Η δράση του Πανούση έχει ζοχαδιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο-καλάσνικωφ!

Ο μόνος υπουργός της κυβέρνησης Πρώτη φορά Αριστερά που εμφανίζει έργο είναι ο Γιάννης Πανούσης. Δεν έχει αφήσει αντιεξουσιαστή, τρομοκράτη και ποινικό να μην τον συλλάβει. Οπου νάναι θα αρχίσει να συλλαμβάνει τις συνιστώσες.

Μάλιστα με την υπόθεση του Διστόμου παρ΄ολίγο να συλλάβει και τον θρύλο Βασίλη Παλαιοκώστα. Η δράση του Πανούση έχει ζοχαδιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο-καλάσνικωφ ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να επιτίθεται στον παραγωγικό Πανούση.Ο υπουργός από την άλλη δεν κρύβει την περιφρόνησή του για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «Ανοικτό Παράθυρο» (http://www.anoixtoparathyro.gr), ο κ. Πανούσης αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».
Η σοβαρότατη αυτή αναφορά – καταγγελία του κ. Πανούση, έρχεται ως συνέχεια των αποκαλύψεων για διασυνδέσεις δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματούχους ΕΛ.ΑΣ., Ε.Υ.Π. και Λιμενικού. Συγκεκριμένα, κεντρικό ρόλο στο εν λόγω κύκλωμα φέρεται να διαδραματίζει πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε γίνει το 2007 πρόταση να κατέβει υποψήφιος στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά. Ο πολιτευτής είναι 66 ετών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και σήμερα εμφανίζεται να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα των κρατουμένων.

Το διάστημα της κράτησής του είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολιτευτών, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργών της Κυβέρνησης. Επερώτηση για την υπόθεσή του είχε καταθέσει το 2008 ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Τ. Κουράκης.

Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες του με αξιωματικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ο οποίος φέρεται να προέβαινε σε αποφυλακίσεις παράτυπων μεταναστών καθ’ υπόδειξη δουλεμπόρων. Στις επίμαχες συνομιλίες φέρονται να προωθούσαν την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούση θεωρώντας τον εμπόδιο στη δράση τους και ταυτόχρονα να μετείχαν σε παρασκηνιακές ζυμώσεις ώστε στις τακτικές κρίσεις του Μαρτίου να τοποθετούνταν πρόσωπα της αρεσκείας τους σε κρίσιμα πόστα. Επικαλούνταν γνωριμία τους με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει τις επιλογές τους.

Στο ίδιο κείμενο ο κ. Πανούσης αναφέρει ακόμα ότι «οι τομές δεν γίνονται με “αριστερίστικα” γιουρούσια»: «Θέλει χρόνο και τρόπο η αλλαγή συνειδήσεων και στάσεων. Ούτε μόνον ο νόμος, ούτε οι υπουργικές διαταγές, ούτε βέβαια η βία των «άλλων» συμβάλλουν ώστε η αριστερή διακυβέρνηση να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας και να κατοχυρώσει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα».

http://kourdistoportocali.com/post/44123/panousis

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια