Κόντρα Πανούση - Διαμαντόπουλου για τον πατέρα δολοφόνο της μικρής Άννυ - OlaDeka

Κόντρα Πανούση – Διαμαντόπουλου για τον πατέρα δολοφόνο της μικρής Άννυ

Κόντρα Πανούση - Διαμαντόπουλου για τον πατέρα δολοφόνο της μικρής Άννυ

“Πόλεμος” στα social media μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι ο πατέρας – δολοφόνος της μικρής Άννυ σύντομα θα βρεθεί νεκρός

Μέσω Facebook κοντράρονται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή τη δήλωση του πρώτου ότι σύντομα θα έχουμε ο θάνατο του πατέρα – δολοφόνου της μικρής Άννυ.

“Όταν ένας υπουργός ‘ταΐζει’ -μέσω της ευκολίας με την οποία αποδέχεται την ύπαρξη αυτοδικίας-το πιο συντηρητικό & εκδικητικό κομμάτι της κοινωνίας, αναγκάζοντας συντρόφους να αρθρογραφούν με τέτοιο περιεχόμενο σε φίλια μέσα τότε δεν ψιχαλίζει…” έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη στο Facebook, ανεβάζοντας ένα άρθρο με τίτλο “Αρκετά κ. Πανούση”.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος επανήλθε με νέα ανάρτηση την Τετάρτη το πρωί, με αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι σε τέτοιες έντονα φορτισμένες στιγμές δεν προτιμάς να εξοικειώσεις με την ιδέα της αντεκδίκησης, αλλά να μιλήσεις για την ανάγκη της δικαιοσύνης.

“Αφήνω στη κρίση σας την αναπόφευκτη σύγκριση μεταξύ των δύο αλλά και υπενθυμίζω τις τοποθετήσεις του Πανούση σε σημεία που είχε επιλέξει η αντιπολίτευση για να ασκήσει “αντιπολίτευση” στο πιο προοδευτικό νομοσχέδιο Υπ.Δικαιοσύνης που είχε κατατεθεί τα τελευταία χρόνια…” έγραψε.

Η αντίδραση του Γιάννη Πανούση

“Αυτοί που κάθε τρεις και λίγο ζητάνε την παραίτησή μου ή την αποπομπή μου δεν βαρέθηκαν; Μήπως είδαν ή διάβασαν τα ποσοστά της κοινής γνώμης για την επέμβαση στην κατειλημμένη από μη πανεπιστημιακούς Πρυτανεία; Δεν κατανοούν ότι βρίσκονται πολύ μακρυά από την κοινωνία και απλώς αυτο-αλληλο-βαυκαλίζονται ότι είναι κήνσορες των πάντων (πλην του εαυτού τους);” έγραψε από την πλευρά του στο Facebook ο Γιάννης Πανούσης, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον κ. Διαμαντόπουλο, με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση για την είσοδο των ΜΑΤ στην Πρυτανεία.

Ο κ. Πανούσης έδωσε συνέχεια με συνέντευξη του στην ιστοσελίδα tvxs όπου όταν ρωτήθηκε εάν έχει δεχθεί ποτέ ανοιχτή παρέμβαση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Δεν με ενοχλεί κανένας επισήμως. Το ότι ο κύριος Διαμαντόπουλος ζήτησε να μαζευτούν υπογραφές για να με διώξουν, ή το ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μία ανακοίνωση ότι παραβίασα το άσυλο, ή ότι αύριο μπορεί να βγάλουν μία ανακοίνωση ότι η δήλωση μου προσβάλει κάτι… αυτό γίνεται. Αλλά δεν με παίρνει κανένας να με φοβίσει ή να με απειλήσει. Έλεος!”

Διαμαντόπουλος: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην

Μετά τις νέες δηλώσεις του Γιάννη Πανούση, δεν άργησε η ανταπάντηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ξανά μέσω Facebook: “Ο-κατά τα άλλα-νηφάλιος Αν.Υπ.Προ.Πο μέσα στον πανικό,που του έχει προκληθεί από τις αντίδρασεις σε δηλώσεις και πράξεις του,έφτασε σε συνέντευξη του να δηλώσει πως έχω ζητήσει την συλλογή υπογραφών για την αποπομπή του…’Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην’ “.

news247
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria