ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΟΓ ΣΤΗΝ 40η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΟΓ ΣΤΗΝ 40η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΟΓ ΣΤΗΝ 40η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας συμμετείχε και διοργάνωσε πολλές εκδηλώσεις στην 40η  Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς μεταξύ 6-9 Μαΐου, από κοινού με την IFF, τη Fur Europe, τον ΟΑΕΔ και το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας

Ένδυσης. 

Κορυφαία εκδήλωση ήταν η διοργάνωση του workshop και του εργαστηρίου γούνας, που προσέλκυσαν πάνω από 100 νέους.  Η επιλογή αυτή  στόχο είχε να φέρει κοντά νέους σχεδιαστές στο αντικείμενο της γούνας αλλά και να αναδείξει τα νέα παιδιά που φοιτούν στην Σχολή Γουνοποιίας του ΟΑΕΔ. Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή της κ. Βενετίας Κουτσού, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης, της κ. Ελιάνα Δημητρακοπούλου, Επιστημονική Συνεργάτης του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης, της κ. Μπάγγου Αφροδίτης Διευθύντρια της Σχολής Γουνοποιίας του ΟΑΕΔ και  του κ. Παναγιώτη Παναγιωτίδη Εκπαιδευτικός  του Τμήματος Επεξεργασίας Γούνας της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ.
Η παρουσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας εντυπωσίασε τους επισκέπτες και εκθέτες όπως φαίνεται από τα πολύ θετικά σχόλια ενώ θα αξιοποιηθεί από την IFF ως ιδέα για παρουσία και σε άλλες Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας και Μόδας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria