Φρίκη χωρίς τέλος: Ο Βούλγαρος πα-τέρας έσφαξε, τεμάχισε κι έβρασε την 4χρονη Αννυ! (vid) - OlaDeka

Φρίκη χωρίς τέλος: Ο Βούλγαρος πα-τέρας έσφαξε, τεμάχισε κι έβρασε την 4χρονη Αννυ! (vid)

Φρίκη χωρίς τέλος: Ο Βούλγαρος πα-τέρας έσφαξε, τεμάχισε κι έβρασε την 4χρονη Αννυ! (vid) (upd)
Η φρίκη δεν σταματά: Ο 27χρονος Βούλγαρος (στη φωτό με την κόρη του) που δολοφόνησε την 4χρονη Αννυ, όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε ότι μετά την δολοφονία της τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε

σε διάφορα σημεία της Αττικής!

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε.

Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Οι Αρχές έφθασαν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση της μικρής ύστερα από την κατάθεση φίλου του 27χρονου στον οποίο φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί το φρικαλέο έγκλημά του.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει στην ανάκριση, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα της μικρής αλλά και μια ατάκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;».

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βίντεο από την εκπομπή «Φως το τούνελ» της 1ης Μαΐου, ο πατέρας δολοφόνος εμφανίζεται στην εκπομπή και δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι έχει συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.

Πώς να χωρέσει ο νους του ανθρώπου τέτοια πράξη;

DEFENCENET

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria